Πόλη και Ζωή: Καθημερινά αποκαλύπτονται παράνομες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Πόλη και Ζωή: Καθημερινά αποκαλύπτονται παράνομες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου
Καθημερινά αποκαλύπτονται παράνομες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου


Με αφορμή την απένταξη του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Δράμας» και την απόφαση για έκπτωση του εργολάβου με ανυπολόγιστες περιβαλλοντικές και οικονομικές συνέπειες για τη Δράμα, ζητήσαμε να μας χορηγηθούν σχετικά με το έργο έγγραφα.

Με τον Δήμαρχο κ. Μαμσάκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαϊρακτάρη να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες μας αρνήθηκαν την χορήγηση των εγγράφων.

Μετά από πολλές οχλήσεις μας ότι είναι υποχρέωση τους να μας χορηγηθούν τα έγγραφα και στην προσπάθειάς μας να λειτουργήσει επιτέλους η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμσάκου με διαφάνεια, απευθυνθήκαμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, η οποία απέστειλε προς τον Δήμο Δράμας σχετικό έγγραφο, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«….. καλείστε να χορηγήσετε το αιτούμενο από τον κ. Μλεκάνη Μιχάλη, Πρωτόκολλο Παραλαβής Φυσικού Εδάφους, που συντάχθηκε για την εκτέλεση του έργου: Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Δράμας.

...οι…δημοτικοί σύμβουλοι….είναι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και μεριμνούν στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους για την τήρηση της νομιμότητας...

Το εύλογο ενδιαφέρον, καθώς και η προσωπική σχέση που τον συνδέει με το περιεχόμενο του εγγράφου που αιτείται, προκύπτουν από την ιδιότητα που έχει … και δεν απαιτείται να τα επικαλείται.»

Διερωτόμαστε!!!

Τι από τα παραπάνω δεν είναι αυτονόητο;

Πρόκειται για άγνοια ή εξυπηρετούνται σκοπιμότητες;

Γιατί αποκρύπτουν στοιχεία;

Τι φοβούνται;

Πόσες ακόμη παράνομες και χαριστικές αποφάσεις έχουν λάβει;

Πού θα σταματήσει ο κατήφορος και ο ξεπεσμός;

Υπάρχει υπεύθυνος Δήμαρχος;

Υπάρχει υπεύθυνος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου;

Υπάρχουν άλλοι υπεύθυνοι και αρμόδιοι;

Θα αναλάβει κάποιος ευθύνη για όσα γίνονται;

Μέχρι πότε θα κρύβεται ο ένας πίσω από τον άλλο;

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Το μοναδικό ενδιαφέρον του κ. Μαμσάκου και όσων τον περιβάλλουν είναι η εξυπηρέτηση συμφερόντων των φίλων και κολλητών με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση εκλογικής πελατείας και αδιαφορώντας παντελώς για την πορεία του τόπου και για τα συμφέροντα του Δήμου μας.

Εμείς δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της Δράμας και των Δραμινών.

Γραφείο Τύπου

e-mail: poli-zoi@outlook.com

Διαδίκτυο: www.polikaizoi.grΑφήστε το σχόλιό σας

Πόλη και Ζωή: Καθημερινά αποκαλύπτονται παράνομες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.