Πρωτοφανές περιστατικό: Απέσπασαν εκπαιδευτικό χωρίς λειτουργικό κενό στην ειδικότητα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Πρωτοφανές περιστατικό: Απέσπασαν εκπαιδευτικό χωρίς λειτουργικό κενό στην ειδικότητα
Τι καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί του ν. Σερρών στο Δ.Σ της ΟΛΜΕ για την Πρόεδρο της τοπικής ΕΛΜΕ


Εκπαιδευτικοί του Ν. Σερρών που δεν αποσπάσθηκαν κατά προτεραιότητα με ανοιχτή τους επιστολή καταγγέλλουν την κατά προτεραιότητα απόσπαση της εκπαιδευτικού Πάνου Ελευθερίας ΠΕ06 προέδρου της ΕΛΜΕ Σερρών, στις πρόσφατες αποσπάσεις του Υπουργείου Παιδείας, από το ΠΥΣΔΕ Θεσπρωτίας στο ΠΥΣΔΕ Σερρών χωρίς να έχει δοθεί κενό από την Δ.Δ.Ε. Σερρών στην ειδικότητα της.

Επίσης αναφέρουν στην ανακοίνωση τους:

«Δεδομένου ότι είναι η μοναδική ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ περίπτωση απόσπασης εκπ/κού εκλεγμένους σε ΕΛΜΕ χωρίς την ύπαρξη λειτουργικού κενού στην ειδικότητα του, πρόκειται για ρουσφέτι για άλλη μια φορά χάριν την ανωτέρω εκπ/κού.

Καλούμε την ΟΛΜΕ και ιδίως την ΕΛΜΕ Σερρών να τοποθετηθούν απέναντι στην πρωτοφανή απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΠΕΘ, την ίδια ώρα που χιλιάδες οικογένειες εκπαιδευτικών διαλύονται, λόγω του ελάχιστου αριθμού αποσπάσεων. Πρόκειται για απόφαση πρόκληση για το σύνολο του κλάδου. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η παρακρατική ρουσφετολογική λειτουργία της ΔΑΚΕ στις Σέρρες με κάθε κυβερνητική σύνθεση και υπουργό παιδείας.

Κάποτε το εκλεκτό παιδί της ΔΑΚΕ και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σερρών θα πρέπει να υπηρετήσει την οργανική της θέση στην Θεσπρωτία όπως έπραξε το σύνολο σχεδόν των εκπαιδευτικών.

Με τη συμπεριφορά της προσβάλει τον θεσμό του προέδρου που υπηρετεί, επιδιώκοντας πρωτίστως την υπηρεσιακή της τακτοποίηση σε βάρος αυτών που υπηρετεί. Δικαίως οι συνάδελφοι με παρόμοιες συμπεριφορές σαν της Πάνου Ελευθερίας θεωρούν ότι οι συνδικαλιστές ενδιαφέρονται για τα προσωπικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας για το σύνολο με αποτέλεσμα να απέχουν.

Υ.Γ. 1 Θα θέλαμε να γνωρίζουμε πως αισθάνονται οι υπόλοιποι εκλεγμένοι άλλων παρατάξεων και κυρίως οι ομοϊδεάτες της Πάνου που δεν αποσπάστηκαν κατά προτεραιότητα….

Υ.Γ. 2 Πώς αισθάνονται οι φίλοι εκπαιδευτικοί του Σύριζα που άκουγαν την Πάνου στο πρόσφατο συνέδριο της ΟΛΜΕ να κατακεραυνώνει την κυβερνητική πολιτική και την κάνουν τέτοια εξυπηρέτηση σε βάρος και δικών τους εκπαιδευτικών.

Πηγή: serresparatiritis.grΑφήστε το σχόλιό σας

Πρωτοφανές περιστατικό: Απέσπασαν εκπαιδευτικό χωρίς λειτουργικό κενό στην ειδικότητα Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.