Το Πανεπιστήμιο που κάνει τσάμπα μεταπτυχιακά στα παιδιά καθηγητών! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Το Πανεπιστήμιο που κάνει τσάμπα μεταπτυχιακά στα παιδιά καθηγητών!
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να δοθεί η δυνατότητα σε παιδιά συναδέλφων του πανεπιστημιακών καθηγητών να φοιτήσουν κατ' εξαίρεση και δωρεάν σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ιδρύματος!


Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»,  στη διάρκεια της συνεδρίασης της Συγκλήτου που έγινε το καλοκαίρι, καθηγήτρια του πανεπιστημίου ζήτησε να εγγραφούν ως ισοψηφίσαντες και χωρίς δίδακτρα τα παιδιά δύο καθηγητών στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Μάλιστα, το επιχείρημα που προέταξαν καθηγητές που υποστήριξαν το αίτημα ήταν ότι η ζωή στη Κοζάνη και τη Φλώρινα είναι ακριβή και οι γονείς των δύο παιδιών πρέπει να βοηθηθούν.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι μισθοί των πανεπιστημιακών καθηγητών μπορεί να φτάσουν και τα 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Πρόκειται για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής – δίγλωσση ειδική αγωγή 2017-2018», το οποίο δίνει επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής, ενώ εγγράφονται και σε ξεχωριστό πίνακα προσλήψεων.  

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι τρία εξάμηνα σπουδών και η συμμετοχή για κάθε φοιτητή αγγίζει τα 2950 ευρώ. Μάλιστα, οι αιτήσεις κάποια έτη φθάνουν και τις 1.000, ενώ οι θέσεις είναι μόνο 35 με 40.

usay.gr


Αφήστε το σχόλιό σας

Το Πανεπιστήμιο που κάνει τσάμπα μεταπτυχιακά στα παιδιά καθηγητών! Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.