Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ '' ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε"


ENTONEΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ Α.Ε.


ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ Facebook KAI ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ:

"Είμαι ο Χρήστος Γουντσίδης ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Γουντσίδης ΑΕ. 
Εκπροσωπώντας την εταιρεία μας δηλώνω ότι η απόφασή μας να ανοίξουμε σήμερα τα καταστήματά μας ήταν λαθεμένη.
Παρασυρθήκαμε από το γεγονός ότι και άλλα πολυκαταστήματα άνοιξαν κανονικά , αλλά παραδεχόμαστε ότι θα έπρεπε σαν Δραμινοί , να δείξουμε μεγαλύτερη ευαισθησία
Λυπούμαστε γι αυτό και ζητούμε συγνώμη από όλους τους Δραμινούς .
Έχουμε κατ επανάληψη αποδείξει ότι είμαστε κοντά σε κάθε τι Δραμινό , είτε ονομάζετε ΔΟΞΑ είτε ΚΑΟΔ είτε Ονειρούπολη - φεστιβάλ κινηματογράφου - καρναβάλι Χωριστής κλπ κλπ ...βοηθάμε πάντα κάθε εκδήλωση όταν κανένας άλλος δεν συγκινείτε να δώσει για όλα αυτά έστω και ένα ευρώ.
Η σημερινή μας στάση ήταν λάθος το παραδεχόμαστε και ζητάμε συγνώμη έστω και εκ τω υστέρων
"



ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ.ΓΟΥΝΤΣΙΔΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΡΑΜΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ...


Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ


4 σχόλια:

  1. egw lew na moirasei tsipoura stin plateia na kanete kanena partaki pali stin plateia..!!!!!!!! prokaleite kiolas..!!! pou kapoioi apo esas itan anoixtoi kai eisastan kai stin apergia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι οι ιδιοκτήτες του proklitiko.gr είναι καταστηματάρχες;;;

      Διαγραφή
  2. απο συγνωμες χορτασαμε εργα δεν βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ ΑΕ..ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ..ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ Κ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΑΤΕ ΣΑΝ ''ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ''ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ Η ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή