Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

1:44 π.μ.


Κι όμως υπάρχει Θεός! Υπάρχει κι είναι… συμπατριώτης μας! Η Εθνική δεν μάσησε από ατυχίες, δοκάρια και την αμαρτία της ισοφάρισης απ’ την Ακτή και με πέναλτι του Σαμαρά στο 91’ πέρασε (2-1) στους «16» 



Ποιος είναι ο μόνος λαός που πετυχαίνει θαύματα στο ποδόσφαιρο υπενθύμισε -και παγκοσμίως πλέον- η Εθνική! 

Με ψυχικά αποθέματα απ’ αυτά που δικαίως περηφανευόμαστε ότι διαθέτουμε ως Έλληνες, τα παιδιά του Σάντος έφτυσαν κατάμουτρα τις αναποδιές που τους χτύπησαν και λύγισαν 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού! 

Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές, τους… μαγνήτες που είχαν τα δοκάρια των αντιπάλων (3) και την ποδοσφαιρική αδικία της ισοφάρισης του γκολ του Σάμαρη (στο 74’ από τον Μπονί) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπεσε. 

Και μ’ ένα πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε με ασήκωτα… καρύδια ο Σαμαράς στις καθυστερήσεις (2-1), μας έκανε (ακόμα πιο) υπερήφανους με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ! 



sport-fm.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.