Εφιαλτικές συνθήκες στο στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα καταγγέλλουν στρατιώτες - Proklitiko - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News


Tabs

Flexible Home Layout

Εφιαλτικές συνθήκες στο στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα καταγγέλλουν στρατιώτες

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014
4:00 μ.μ. | |

Στέλνω αυτό το μήνυμα καθώς είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσω με κάποιον που μπορεί να διαδώσει στο κοινό, τι πραγματικά συμβαίνει στο Στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα (Ε' Μοίρα Καταδρομών).


Οι στρατιώτες εδώ ζούμε σε συνθήκες που ούτε σε εφιάλτη δεν συναντάς. Τι εννοώ. Αν και πρέπει από το νόμο να έχει ο στρατιώτης έξοδο 2 φορές την εβδομάδα αυτό καταπατάται με αποτέλεσμα έξοδο να έχει μία φορά τις 12 μέρες, (στα χαρτιά πιο συχνά, αλλά δεν τις δίνουν), με την πρόφαση της εμπλοκής.

Παρά την εμπλοκή η Μοίρα στέλνει διαρκώς στρατιώτες σε αποσπάσεις. Λόγω της εμπλοκής ο ύπνος είναι σπάνιος 6 με 8 ώρες το 48ωρο, με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να αποκοιμουνται στις υπηρεσίες τους και να τιμωρούνται με 20ήμερες φυλακίσεις και τον φόβο του στρατοδικείου.

 Όσοι δεν αντέχουν και ζητούν με το δίκιο τους να κοπούν από τις Ειδικές Δυνάμεις και να σωθούν, ζούνε ακόμα μεγαλύτερο εφιάλτη λόγω καψονιών από τα στελέχη, που υποκινούνται από τον Διοικητή Ανέστη Ελευθεριάδη. Σαν να μην φτάνει το καψόνι που τους κάνουν και τις διπλουπηρεσίες που κάνουν επιπλεόν τους καθυστερούν σκοπίμως τις μεταθέσεις, λόγω εμπλοκής.

Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα είναι ο χυδαίος τρόπος ομιλίας και οι προσβολές για το γυναικείο φύλο και οι προσβολές με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Περνώντας τώρα σε λιγότερο σοβαρα θέματα να αναφέρω ότι απαγορεύεται διαρκώς η χρήση κινητών (20 μέρες φυλακή), με αποτέλεσμα να μην έχουμε επικοινωνία με τους οικείους μας. Επίσης το φαγητό δεν αρκεί να ταΐσει ούτε λόχο νηπίων και τα μαγειρεία κυριαρχούνται από κατσαρίδες και ποντίκια.

Τέλος η καινούργια εντολή του Διοικητή απαγορεύει τη χρήση δικών μας σκεπασμάτων και σεντονιών και μας υποχρεώνει να κοιμόμαστε, όποτε μπορούμε, σε κλινοσκεπάσματα τρύπια και μουχλιασμένα με την δικαιολογία ότι είμαστε άντρες. Το θέμα που δεν τον νοιάζει είναι να είμαστε και υγιείς άντρες.

Πολλοί από εμάς είμαστε εδώ εθελοντικά και το επιλέξαμε για να υπηρετήσουμε καλύτερα την Πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν είναι Ειδ.Δυνάμεις, είναι ένας εφιάλτης που με τις φυλακές-καραμέλα δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει, και όπως ακούγεται από πολλά στελέχη πολλά γίνονται για το συμφέρον-προαγωγή του Διοικητή.

Το όνομα που χρησιμοποιώ δεν είναι πραγματικό καθώς φοβόμαστε αντιδράσεις ανωτέρων μας και το μήνυμα αυτό έχει συνταχθεί από πολλούς στρατιώτες της Μοίρας (330, 331 και 332 ΕΣΣΟ).

Αν μπορέσετε παρακαλώ διαδώστε το μήπως και αλλάξει κάτι καθώς εδώ υπάρχουν άτομα που δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμη τον ψυχολογικό πόλεμο και την καθημερινή ταλαιπωρία, και είναι επικίνδυνο αυτό σε ένα χώρο με όπλα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, οι καταδρομείς της Ε' ΜΚ.


Πηγή


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εφιαλτικές συνθήκες στο στρατόπεδο Παπαργύρη στη Δράμα καταγγέλλουν στρατιώτες Description: Rating: 5 Reviewed By: Admin

Scroll to Top