Το βίντεο που καταρρίπτει όλα όσα ξέρουμε για τους δίδυμους πύργους!! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

Tabs

Flexible Home Layout

Το βίντεο που καταρρίπτει όλα όσα ξέρουμε για τους δίδυμους πύργους!!

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
11:00 π.μ. | |





Η αλήθεια που δε μας είπαν ποτέ!


Συμπληρώθηκαν χθες 13 χρόνια από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. 

Ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί (τοπική) όταν τα δυο αεροπλάνα έπεσαν στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Άλλο ένα αεροπλάνο έπεσε στο Πεντάγωνο, το τέταρτο είχε προορισμό τον Λευκό Οίκο. Συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή των επιθέσεων που αναβιώνουν όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν λίγη ώρα μετά τις συγκρούσεις των αεροσκαφών επάνω τους, προκαλώντας χιλιάδες απώλειες: εκτός των 19 αεροπειρατών, συνολικά από τις επιθέσεις, 2973 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 24 μένουν αγνοούμενοι.


Αυτό που μας είπαν....

Τις επιθέσεις πραγματοποίησαν ισλαμιστές τρομοκράτες, οργανωμένοι από την οργάνωση Αλ Κάιντα και τον αρχηγό της Οσάμα μπιν Λάντεν, με σκοπό να πλήξουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους χτυπώντας τα σύμβολα της δύναμής του, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που έστειλε στα ΜΜΕ λίγες ημέρες μετά τις επιθέσεις. 

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι Σαουδάραβας επιχειρηματίας, και καταζητούνταν από τις ΗΠΑ για προηγούμενες επιθέσεις που είχε πραγματοποιήσει η οργάνωσή του εναντίον αμερικανικών στόχων. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολήθηκε εναντίον του στο Αφγανιστάν δεν απέδωσε τίποτε, και εξακολουθούσε να απευθύνεται στους οπαδούς και τους εχθρούς του μέσω μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων, μέχρι το 2011 οπότε αιχμαλωτίσθηκε στο Πακιστάν και εκτελέσθηκε.

Οι επιθέσεις της 11 Σεπτεμβρίου 2001 ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση που έχει συμβεί εώς τώρα και αποτελούν κομβικό σημείο της παγκόσμιας ιστορίας, έχοντας προκαλέσει πολλές αλλαγές στις διεθνείς σχέσεις, στην κοινωνική και πολιτική ζωή σε όλο τον κόσμο. 

Ορισμένα από τα αποτελέσματα, ήταν η αντίδραση των ΗΠΑ και συμμάχων τους, προκαλώντας ή επισπεύδοντας την εισβολή αμερικανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ. Επίσης εκατοντάδες ύποπτοι για τρομοκρατικές ενέργειες έχουν συλληφθεί και κρατηθεί με ή χωρίς κατηγορίες και δικαστική κάλυψη.


Ηταν όμως αυτή η πραγματική αλήθεια;

Δείτε το παρακάτω βίντεο που αποδεικνύει καρέ- καρέ τι έγινε και τι δεν έγινε εκείνη την "μαύρη" μέρα





Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το βίντεο που καταρρίπτει όλα όσα ξέρουμε για τους δίδυμους πύργους!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos

Scroll to Top