Δήλωση Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Δράμας Χρήστου Παπαθεοδώρου - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Δράμας Χρήστου Παπαθεοδώρου

Αναρτήθηκε :

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

στις 10:00 μ.μ.
Κατηγορία: | |

Εθνικές Εκλογές



Φίλες και φίλοι, 
υπέβαλα στη Νέα Δημοκρατία το βιογραφικό μου, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.


Η κίνηση μου αυτή δεν προέκυψε από το πουθενά. Ήταν το επόμενο βήμα σε μια δωδεκαετή διαδρομή στα κοινά και στα κομματικά πράγματα. Οι αγωνίες που αισθάνομαι σαν σύζυγος και πατέρας, οι δυσκολίες που βιώνω καθημερινά σαν ελεύθερος επαγγελματίας και οι παραλογισμοί που συναντώ στα δημόσια πράγματα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου, με ώθησαν να γίνω ενεργός πολίτης με ανησυχίες και άποψη. Πάνω απ’ όλα όμως, η αγάπη μου για τη Δράμα, την πόλη, στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και επέλεξα συνειδητά για να ζήσω με την οικογένεια μου, στάθηκε η αφορμή για την ενεργό συμμετοχή μου στα κοινά. Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την τιμή που μου έκανε, ώστε να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της παράταξης.

Η πολιτική για μένα είναι μια σύνθετη διαδικασία που εξελίσσεται δυναμικά και μαζί της εξελίσσονται και όσοι ασχολούνται μ’ αυτήν. Μετά από 12 χρόνια ενασχόλησης, νιώθω έτοιμος για τη μεγάλη μάχη της 25ης Ιανουαρίου. Είμαι αποφασισμένος να μιλήσω καθαρά και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη Δράμα και τους ανθρώπους της. Πάνω απ’ όλα όμως είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για τη δικαίωση των ελπίδων της γενιάς μου. Και πιστεύω πως με το δυναμικό μου παρόν, τη στήριξη σας και τη βοήθεια του Θεού, στο τέλος θα τα καταφέρουμε.


Χρήστος Θ. Παπαθεοδώρου 


Δικηγόρος- Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής 

Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Νομού Δράμας

Δημοσκόπηση proklitiko.gr - Βουλευτικές Εκλογές 2015

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του proklitiko.gr. Κάντε μας και στο twitter.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Δήλωση Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Δράμας Χρήστου Παπαθεοδώρου Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos
Scroll to Top