ΠΡΟΣΟΧΗ: Heart Attack Grill - Το εστιατόριο με το ΠΙΟ ανθυγιεινό φαγητό!! - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Heart Attack Grill - Το εστιατόριο με το ΠΙΟ ανθυγιεινό φαγητό!!

Αναρτήθηκε :

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

στις 12:50 π.μ.
Κατηγορία:

Εθνικές Εκλογές



Πώς θα σκάσετε από το φαΐ. Κυριολεκτικά. Μιλάμε άλλωστε για το πιο ανθυγιεινό φαστφουντάδικο του πλανήτη που περηφανεύεται κιόλας γι' αυτό.


Το "Heart Attack Grill", το οποίο έχει πολύ εύστοχη ονομασία, είναι ένα εστιατόριο fast food στο Λας Βέγκας το οποίο προσφέρει φαγητό με υπερβολική ποσότητα θερμίδων και λίπους.


Τα πιάτα στο μενού έχουν ονομασίες από προβλήματα που προκαλούνται λόγω παχυσαρκίας:

το μπέργκερ "τετραπλό μπαϊπάς" για παράδειγμα, που είναι ένα μπέργκερ με 4 μπιφτέκια, τα "στεφανιαία hot dogs" και οι "πατάτες του θανάτου", που ψήνονται σε λίπος αντί για λάδι. Αν ζυγίζετε πάνω από 158 κιλά, μπορείτε να φάτε δωρεάν.

Μέχρι στιγμής 3 άτομα έχουν πάθει καρδιακή ανακοπή όσο βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο, με απολογισμό ένα νεκρό.





Δημοσκόπηση proklitiko.gr - Βουλευτικές Εκλογές 2015

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του proklitiko.gr. Κάντε μας και στο twitter.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΠΡΟΣΟΧΗ: Heart Attack Grill - Το εστιατόριο με το ΠΙΟ ανθυγιεινό φαγητό!! Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos
Scroll to Top