Ένα αποτελεσματικό σπιτικό σιρόπι για το συνάχι και το βήχα - Proklitiko.gr - Όλα τα νέα για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ένα αποτελεσματικό σπιτικό σιρόπι για το συνάχι και το βήχα

Αναρτήθηκε :

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

στις 1:40 π.μ.
Κατηγορία: |

Εθνικές Εκλογές





Ο βήχας και το συνάχι είναι τα πιο κοινά χαρακτηριστικά αυτής της χειμωνιάτικης εποχής.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα ένα σιρόπι που θα καταπολεμήσει οποιαδήποτε αναπνευστικά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζετε.


Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε θυμάρι, το οποίο μαλακώνει το λαιμό, ηρεμεί τον βήχα και καθαρίζει τους βρόχους.

Τα υλικά που χρειάζεστε είναι 60 γρ. θυμάρι (κατά προτίμηση φρέσκο), 300 γρ. μέλι και 1 λίτρο νερό. Αρχικά βράστε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με το θυμάρι σε χαμηλή φωτιά. Αφήστε το να βράσει μέχρι το μείγμα να κατέβει στο μισό. Το φιλτράρετε και προσθέτετε στο αφέψημα το μέλι. Να πίνετε 1 κουταλάκι του καφέ από το σιρόπι κάθε 3 ώρες.

Αυτό το σιρόπι διατηρείται για 3 εβδομάδες στο ψυγείο. Το σιρόπι από θυμάρι δεν προτείνεται σε παιδιά, εγκυμονούσες και θηλάζουσες γυναίκες.

Δημοσκόπηση proklitiko.gr - Βουλευτικές Εκλογές 2015

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα του proklitiko.gr. Κάντε μας και στο twitter.
Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ένα αποτελεσματικό σπιτικό σιρόπι για το συνάχι και το βήχα Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos
Scroll to Top