Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με Αμερικανίδα δημοσιογράφο (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας σύμφωνα με Αμερικανίδα δημοσιογράφο (Εικόνες)

Αναρτήθηκε :

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

στις 3:00 μ.μ.
Κατηγορία: | |





Δείτε ποιες ξεχώρισαν



Οι ελληνικές παραλίες φαίνεται να εντυπωσίασαν μια Αμερικανίδα φωτογράφο και δημοσιογράφο εν ονόματι Τζίνα Γιανγκ, η οποία πήρε την μηχανή της ανά χείρας και επισκέφθηκε τη χώρα μας, επιλέγοντας και αναδεικνύοντας τα κάλλη των ελληνικών νησιών.


Έτσι λοιπόν, προκειμένου, όπως λέει η ίδια, να «ζεστάνει το κλίμα» καθώς ο περισσότερος κόσμος αυτή τη περίοδο υποφέρει από ακραία καιρικά φαινόμενα και χαμηλές θερμοκρασίες, παρουσιάζει τις ωραιότερες ζεστές ελληνικές παραλίες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη φυσική κληρονομιά της χώρας μας και μυηθείτε στη μαγεία της…



1.Μύρτος – Κεφαλλονιά






2.Σαρακίνικο – Μήλος








3.Βουτούμι – Αντίπαξοι







4.Ναυάγιο – Ζάκυνθος









5.Κόκκινη Παραλία – Σαντορίνη




Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top