Αυτή είναι η πιο «καυτή» τηλεπερσόνα που προκαλεί εγκεφαλικά με τα ατυχήματά της! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η πιο «καυτή» τηλεπερσόνα που προκαλεί εγκεφαλικά με τα ατυχήματά της!

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

στις 3:00 π.μ.
Κατηγορία:


Το βλέμμα της όλο υποσχέσεις... 


Το σώμα της ένα κάλεσμα σε μία ονειρεμένη κόλαση!.....

Κυρίες και κυρίως κύριοι η Roxana Vancea

«Neatza cu Razvan si Dani» ονομάζεται η ψυχαγωγική εκπομπή της Ρουμανίας και αντί για τους παρουσιαστές τις εντυπώσεις φαίνεται πως κλέβουν οι σέξι παρουσίες της εκπομπής.

Η Roxana Vancea για παράδειγμα, τηλεπερσόνα και παρουσιάστρια ξέρει πως να ανεβάζει τη θερμοκρασία κάνοντας γυμναστική ενώ φορά αποκαλυπτικά μπλουζάκια.

Τόσο αποκαλυπτικά που τα «ατυχήματα» είναι πια καθημερινότητα, ενώ ο γυμναστής όσες φορές αντέχει να την κοιτά, της κάνει ατάραχος νοήματα να... μαζέψει τα ασυμμάζευτα.









Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top