Η συνέντευξη του Θανάση Στόικου, ποδοσφαιριστή της Δόξα Δράμας στο proklitiko.gr - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security


Δείτε επίσης

recent

Η συνέντευξη του Θανάση Στόικου, ποδοσφαιριστή της Δόξα Δράμας στο proklitiko.gr




Ο Θανάσης Στόικος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Ιταλία όπου αγωνίστηκε για την Μπρέσια Κ-20 και την Τριεστίνα (2005-2008).
Έπειτα επέστρεψε στον Πανθρακικό με τους Θρακιώτες να τερματίζουν στην 11η θέση της Superleague για τη σεζόν 2008/2009. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης (2010-2011), ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τον Φωκικό (2011-2012). Τη σεζόν 2012-2013α αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου και από τη σεζόν 2012-2013β αγωνίζεται με τη φανέλα της Δόξα Δράμας μέχρι και σήμερα.

Αυτή είναι η τρίτη ποδοσφαιρική χρονιά που βρίσκομαι στη Δόξα Δράμας, μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και κόσμο που ζει κ αναπνέει για αυτήν.

-Όταν ήσουν μικρός ήταν ένα από τα όνειρά σου να γίνεις ποδοσφαιριστής και γενικότερα να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Το να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο ήταν για εμένα το όνειρο μου καθώς κλωτσάω μια μπάλα από πολύ μικρός και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο.

-Σε έχουν επηρεάσει κάποιοι άνθρωποι θετικά στην πορεία σου;

Σίγουρα υπάρχουν άτομα που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο και αυτοί ήταν η οικογένεια μου που πάντα με στήριζε.

-Πες μας μία από τις καλύτερες στιγμές σου στα γήπεδα αλλά και την χειρότερή σου.

Μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου στιγμές ήταν η φετινή νίκη που συνοδεύτηκε και από δικό μου γκολ μέσα στο Χαριλάου εναντίον του Άρη.

Και από τις χειρότερες κάθε φορά που χάνει η ομάδα μου...το συναίσθημα της ήττας είναι το χειρότερο για ένα ποδοσφαιριστή.

-Ποιο πρωτάθλημα σου αρέσει περισσότερο; Και σε ποια ομάδα του εξωτερικού θα ήθελες να αγωνιστείς;

Το αγαπημένο μου πρωτάθλημα είναι το ιταλικό καθώς πέρασα και αρκετά χρόνια της καριέρας μου στην Ιταλία και το έζησα από κοντά. Εκεί η αγαπημένη μου ομάδα ήταν η Ρόμα και θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την φανέλα της μέσα στο Ολίμπικο.



-Αν μπορούσες να γυρίσεις το χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάποια πράγματα;

Σίγουρα υπάρχουν άσχημες στιγμές που δεν θέλαμε να υπάρξουν ωστόσο δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι γιατί και οι αποτυχίες είναι μέσα στη ζωή και θα πρέπει να μαθαίνουμε από αυτές.

-Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στη Δόξα Δράμας; Και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Το κλίμα στη Δόξα Δράμας είναι εκπληκτικό, καθώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια που χαίρεται και λυπάται πάντα ενωμένη. 

Οι στόχοι μας είναι να βάλουμε τις βάσεις από φέτος για να δημιουργήσουμε μια ομάδα του χρόνου που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

-Με ποιους ποδοσφαιριστές της Δόξα Δράμας έχεις πολύ καλές σχέσεις;

Με όλους, οι σχέσεις μας είναι άψογες και όλοι κάνουν παρέα με όλους.

-Η άποψή σου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε αυτό συμβάλλουν και ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Άρης, ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα.

-Το μήνυμά σου προς τη νεολαία που θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου;

Το ποδόσφαιρο είναι σε γενικές γραμμές το αγαπημένο σπορ των αντρών, ωστόσο αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτό  θα πρέπει πρώτα απ' όλα να το αγαπάει πραγματικά, να δουλεύει συνεχώς για να βελτιώνεται και να έχει και γερό στομάχι γιατί πολλές φορές δεν είναι όλα ρόδινα και θα πρέπει από μόνος του να πατάει γερά στα πόδια του για να μπορεί να αντιμετωπίζει τις όποιες δυσκολίες.

Και μια τελευταία ερώτηση...

-Είσαι ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των Μαυραετών. Πώς νοιώθεις γι'αυτό;

Νοιώθω μεγάλη χαρά και τιμή και τα αισθήματα προς τον κόσμο και την ομάδα της Δόξας είναι αμοιβαία. Έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο κάτι που φαίνεται και από το ότι έμεινα να την βοηθήσω όσο μπορώ στην δύσκολη κατάσταση που βίωνε το καλοκαίρι και ελπίζω να συνεχίσω να την βοηθάω για πολύ καιρό ακόμη.


Σου εύχομαι πάνω από όλα υγεία και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου.

Η συντακτική ομάδα του proklitiko.gr σε ευχαριστεί θερμά που μοιράστηκες μαζί μας τις σκέψεις σου για το ποδόσφαιρο.








Η συνέντευξη του Θανάση Στόικου, ποδοσφαιριστή της Δόξα Δράμας στο proklitiko.gr Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2015 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.