Abito

Flexible Home Layout

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τράβηξε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της



Η παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα των λουόμενων με το καλλίγραμμο κορμί της


H Σταματίνα Τσιμτσιλή έβαλε το ολόσωμο μαγιό της και μετά το τέλος της ραδιοφωνικής της εκπομπής, έριξε τις βουτιές της σε παραλία της Βούλας.  




Η παρουσιάστρια για ακόμη μία φορά τράβηξε τα βλέμματα των λουόμενων με το καλλίγραμμο κορμί της. Η Σταματίνα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, είναι 57 κιλά, όσο ήταν και πριν την εγκυμοσύνη στην πρώτη της κόρη, Νάγια.



«Από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι την δεύτερη, επειδή έμεινα γρήγορα έγκυος, δεν κατάφερα να χάσω τα κιλά. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω ξανά γοητευτική και ελκυστική» είχε εξομολογηθεί η ίδια στο περιοδικό OK!. 



Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

10:00 μ.μ. |
Ακολουθήστε το Proklitiko.gr στο Facebook
και στο Twitter


Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Item Reviewed: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τράβηξε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της Rating: 5 Reviewed By: Giorgos
Scroll to Top