Abito

Flexible Home Layout

Εσκαβαν σε αρχαιολογικό χώρο επειδή είχαν δει σε όνειρο λίρες και κοσμήματα (Εικόνες)



Συνελήφθησαν τρια άτομα στην περιοχή της Καλαμαριάς το πρωί του Σαββάτου καθώς πραγματοποίησαν ανασκαφές σε περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο αναζητώντας λίρες και κοσμήματα.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 42 και 34 ετών και μία γυναίκα 66 ετών, οι οποίοι από το φθινόπωρο του 2014 διάνοιξαν την περίφραξη του συγκεκριμένου αρχαιολογικού χώρου και έκαναν ανασκαφή, δημιουργώντας όρυγμα βάθους τουλάχιστον 10 μέτρων στο οποίο είχαν τοποθετήσει και ξύλινη σκάλα για να διευκολύνουν την αναζήτηση σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος. 

Μετά τη σύλληψη έγινε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι της 66χρονης γυναίκας στο Πανόραμα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις, χάρτες και φωτογραφίες χώρων για την ανεύρεση θησαυρών, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι την πληροφόρηση για τα ευρήματα την είδε σε ένα όνειρο της.

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς αφορά σε προστασία αρχαιοτήτων. 

Η δικογραφία σε βάρος του 34χρονου περιλαμβάνει και παράβαση του Νόμου περί Όπλων καθώς στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Χαλκιδική βρέθηκε περίστροφο αερίου-κρότου φωτοβολίδων, το οποίο κατείχε παράνομα.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015


Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Item Reviewed: Εσκαβαν σε αρχαιολογικό χώρο επειδή είχαν δει σε όνειρο λίρες και κοσμήματα (Εικόνες) Rating: 5 Reviewed By: Giorgos
Scroll to Top