Γνωρίστε τον αρχιτέκτονα από τη Δράμα, με τα δεκάδες Louboutin (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!

Δείτε επίσης

recent

Γνωρίστε τον αρχιτέκτονα από τη Δράμα, με τα δεκάδες Louboutin (Εικόνες)





Ο λόγος για τον Φίλιππο Ποιμενίδη, έναν αρχιτέκτονα με δική του κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Δράμα.


Η αρχιτεκτονική, οι τέχνες και η μόδα είναι τα πάθη του, τα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μέσα από την εκπομπή του σε τοπικά κανάλια αλλά και από το δίκτυο που διατηρεί σε λογαριασμό του youtube.

Του αρέσει να τον αποκαλούν ο «Ελληνας Λιμπεράτσε» και δηλώνει θαυμαστής του Φλωρινιώτη.



Η εκπομπή που παρουσιάζει ο κ. Ποιμενίδης, μεταδίδεται σε πέντε τοπικά κανάλια της Ελλάδας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι και την Κρήτη, ενώ τα επεισόδια προβάλλονται και στο προσωπικό του κανάλι στο youtube. 

«Συστάθηκε αυτή η εκπομπή, με στόχο να ξεφύγουμε από την μιζέρια και την κακομοιριά που υπάρχει γύρο μας. Η τηλεόραση συνεχώς αναμεταδίδει το τι κάνει η μία και η άλλη celebrityεκκολαπτόμενη και μη. Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο που δεν προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση».


Τον Φίλιππο Ποιμενίδη, με τα δεκάδες Louboutin, τα εκατοντάδες tailor made κοστούμια και την πιο φανταχτερή συλλογή αξεσουάρ που έχει άντρας στην Ελλάδα, ανακάλυψε και το περιοδικό Down Town, το οποίο του ζήτησε να φωτογραφηθεί. Εφερε μαζί με το ακαταμάχητο ταμπεραμέντο του, δύο κοστούμια από την τεράστια συλλογή του (των οποίων τις τιμές δεν αποκάλυψε ποτέ) και μερικές πιασάρικες ατάκες- δηλώσεις που επαναλάμβανε κάθε τόσο. Mε ευρωπαϊκό αέρα και ύφος (τουλάχιστον) Δούκα του Sussex, ο Φίλιππος Ποιμενίδης επιβεβαίωσε τον τίτλο του «ιδιαίτερου και εκκεντρικού». Ξέρει ότι πουλάει και για αυτό υπερβάλλει.  «Μη φοβάστε! Δεν τρώνε», έλεγε συχνά- πυκνά αναφερόμενος στα Louboutin παπούτσια του.

Μένει μόνιμα στη Δράμα, είναι αρχιτέκτονας, επιχειρηματίας, σύμβουλος μόδας και youtuber. Έχει 33.700 followers στο Instagram, τους οποίους πωρώνει, ανεβάζοντας super stylish φωτογραφίες με ένα (φαινομενικά τουλάχιστον) άσχετο quote. Είναι  αλλεργικός με τον πληθυντικό και τον ενοχλούν τα γκραφίτι και η βρωμιά των δρόμων. Χαρακτηρίζει την Ελλάδα «τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης», ενώ φοράει το Balmain κοστούμι του.




Έχει haters και «lovers» που καθόλου δεν τον αφορούν  και δηλώνει πιστά θρησκευόμενος στο lifestyle. «Στη δική μου περίπτωση υπάρχουν απόψεις λατρείας αλλά και το ακριβώς αντίθετο. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι μεν ούτε οι δε όμως. Eγώ παρακολουθώ ό,τι νέο συμβαίνει σε μόδα, design, αρχιτεκτονική και lifestyle. Ό,τι γίνεται στη Νέα Υόρκη για παράδειγμα τη μία στιγμή, την επόμενη συμβαίνει και σε μένα».

Όσοι  δεν τον ξέρουν, νομίζουν ότι είναι κάτι μεταξύ style icon και χρυσού κληρονόμου που αποσύρθηκε στη Δράμα για να μείνει μακριά από τα φλας των paparazzi. Ο ίδιος δηλώνει ένας καλοντυμένος αρχιτέκτονας που λειτουργεί πάντα «με  ψυχραιμία και στιλ».  «Από μικρός ήμουν το πιο ενημερωμένο και πρωτοποριακό παιδί στο σχολείο. Σήμερα, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκομαι, φροντίζω να ακολουθώ πάντα τις εξελίξεις και να είμαι καλοντυμένος. Αν δεν είμαι καλοντυμένος, δεν μπορώ να λειτουργήσω»
Kι αν στα μάτια του κόσμου δείχνει extreme, ο ίδιος πιστεύει ότι είναι πολύ νορμάλ.




«Είναι πιο extreme για μένα κάποιος που είναι ντυμένος σα γύφτος και λέτσος. Απλώς στην Ελλάδα που είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης,  το καλοντυμένο θεωρείται extreme. Μας προκαλεί έκπληξη το καλό γούστο και όχι  η γυφτιά και η κακογουστιά. Η Ελλάδα θα μπορούσε να παράγει ομορφιά και αισθητική, η οποία θα μπορούσε στη συνέχεια να αποφέρει πλούτη και αναγνωρισιμότητα. Εδώ όμως,  όχι μόνο δεν παράγουμε, αλλά  ούτε καν αντιγράφουμε καλά. Δεν ξέρουμε ούτε τι γίνεται στο εξωτερικό για να μπορέσουμε να αντιγράψουμε».

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.






Πηγή: iefimerida.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Γνωρίστε τον αρχιτέκτονα από τη Δράμα, με τα δεκάδες Louboutin (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2016 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.