Abito

Δείτε επίσης

random

Ξανά μαζί μετά από 12 χρόνια τα «Φιλαράκια»!



Μια σπέσιαλ τηλεοπτική συνάντηση θα γίνει στις 21/2. Για πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς, τα «Φιλαράκια» θα ενωθούν ξανά σε ένα χορταστικό δίωρο. Και όλοι εύχονται αυτό να είναι μόνο η αρχή.



Οι μεγαλύτεροι φαν της σειράς παρακαλούν γι’ αυτό εδώ και χρόνια και οι υπόλοιποι απλά… περιμένουν πότε τα «Φιλαράκια» θα ενωθούν ξανά.

Όπως ανακοίνωσε το NBC, ο Ρος, ο Τσάντλερ, η Μόνικα, η Ρέιτσελ, η Φίμπι και ο Τζόι θα βρεθούν μαζί στις τηλεοπτικές οθόνες σε ένα δίωρο σόου, για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν έγινε το φινάλε της σειράς.

Η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Τζέιμς Μπάροους, με αφορμή το χιλιοστό επεισόδιο που σκηνοθέτησε για την τηλεόραση.

Φυσικά, ανάμεσα στα χίλια αυτά επεισόδια, περιλαμβάνονται και αρκετά της θρυλικής σειράς.

Και… ακόμα πιο φυσικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στους έξι πρωταγωνιστές, με την ελπίδα να ανακοινωθεί μια νέα συνεργασία, που θα «ζωντανέψει» ξανά την αγαπημένη παρέα του κοινού.




Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Ξανά μαζί μετά από 12 χρόνια τα «Φιλαράκια»! Reviewed by Proklitikos on 3:00 μ.μ. Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.