Το ¨Παραμύθι χωρίς Όνομα" στη Δράμα - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Το ¨Παραμύθι χωρίς Όνομα" στη Δράμα

Ακολουθήστε μας στο facebook:
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η ανάσταση ενός ρημαγμένου Βασιλείου με όπλο το φιλότιμο!


Στο ευλογημένο Βασίλειο του Συνετού του Α΄ έρχεται η κατάρρευση!...

Ο οκνηρός Βασιλιάς κοιμάται, ο πονηρός Αρχικαγκελλάριος ʺαλωνίζειʺ, ο θρασύδειλος Δικαστής θα φτάσει μέχρι τα άκρα, ο λαός ένοχα αδρανεί!...Το κακό φαίνεται να κυριαρχεί· το καλό όμως προχωρεί μυστικά και αθόρυβα!...

Έτσι, ενώ οι διαπλεκόμενοι κινούνται στα σκοτεινά συσσωρεύοντας άπληστα πλούτη στο θησαυροφυλάκιό τους, κάποιος άλλος καιροφυλακτεί και συσσωρεύει όχι για τον εαυτό του! Οι κακοί δεν θα του το συγχωρήσουν ποτέ!...

Εν τῳ μεταξύ ο γείτονας θείος Βασιλιάς επιβουλεύεται, προσβάλλει και επιτίθεται...

Το πικραμένο Βασιλόπουλο αίρεται στο ύψος των στιγμών· με την ευαισθησία του, με την προσήλωση στην αλήθεια και το Δίκαιο, με πίστη στον Θεό, και με την ανεκτίμητη βοήθεια και συμπαράσταση της αδελφής του Ειρηνούλας, θα κατορθώσει να ξυπνήσει το φιλότιμο του λαού!...Την πρώτη κινηματογραφική εκδοχή του συναρπαστικού μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα πραγματοποιεί το Πνευματικό Κέντρο ʺΟ ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣʺ της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καλπατζίδης, σενάριο: Αρχιμ. Παύλος Ντούρος, Μουσική: Διομήδης Βλαχόπουλος, Κοστούμια: Αναστασία Κατέλη, Ελένη Μιχαηλίδου, βοηθός σκηνοθέτου: Καλλιόπη Βαφειάδου.

Συμμετέχουν 60 ερασιτέχνες ηθοποιοί και 125 κομπάρσοι.

Μετά το λαμπρό ξεκίνημα στην Κατερίνη και την μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη η ταινία συνεχίζει το ταξίδι της ανά την Ελλάδα: Δράμα 8 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο " ΟΛΥΜΠΙΑ", Κιλκίς 8, 9 Φεβρουαρίου στις 5.15 μ.μ. στο "ΑΣΤΡΟΝ", Σέρρες 8, 9,10 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο " ΚΡΟΝΙΟΝ", Γρεβενά 10 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο " CINE GREVENA", Καρδίτσα 15 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κιν/θέατρο, Βέροια 17 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο "ΣΤΑΡ" και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Το εισιτήριο πολύ προσιτό,


Μην την χάσετε!

Παραμύθι χωρίς Όνομα (2015) - Trailer


Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρησηΑφήστε το σχόλιό σας

Το ¨Παραμύθι χωρίς Όνομα" στη Δράμα Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2016 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.