Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτο: Τράκαρε με το αυτοκίνητο που δίνει δώρο μέσα στο πλατό η Αννίτα Πάνια! (Βίντεο)




Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο πλατό του ΑΝΝΙΤΑgr το απόγευμα του Σαββάτου! Το αυτοκίνητο που έδινε δώρο η Αννίτα Πάνια παραλίγο να είχε άδοξο τέλος...



Η παρουσιάστρια είχε μπει με ενθουσιασμό μέσα στο αυτοκίνητο και κάλεσε και τους συνεργάτες της να μπουν για να τους πάει μία βόλτα. 

Όταν επιβιβάστηκαν όλοι, η Αννίτα -που δυσκολευόταν να το χειριστεί μέχρι εκείνη την ώρα- πάτησε το γκάζι και το αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω στον γερανό της κάμερας. 

«Αααα! Βοήθεια!», φώναξε η παρουσιάστρια. Οι τεχνικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί απομακρύνθηκαν άρον άρον. Χαρακτηριστική είναι η έκφραση τρόμου που ζωγραφίστηκε για δευτερόλεπτα στα πρόσωπα των συνεργατών της, οι οποίοι εγκατέλειψαν με συνοπτικές διαδικασίες το όχημα.


Δείτε το video του zappit:








Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Απίστευτο: Τράκαρε με το αυτοκίνητο που δίνει δώρο μέσα στο πλατό η Αννίτα Πάνια! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on 4:00 μ.μ. Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.