Abito

Δείτε επίσης

random

Το HYDRAMA GRAND HOTEL.. άνοιξε τις πύλες του! (Εικόνες)




Ένας Χανιώτης επιχειρηματίας, ο Μανώλης Λεδάκης, έκανε χθες πραγματικότητα ένα έργο χρόνων, καθώς εγκαινιάστηκε το εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο του στην Δράμα




Ο τολμηρός Χανιώτης με όραμα, υπομονή και επιμονή ξεκίνησε το 2004 αυτό το τόσο ιδιαίτερο εγχείρημα.

  



Χτισμένο δίπλα στο σήμα κατατεθέν της πόλης της Δράμας, στις πηγές της Αγ. Βαρβάρας σε ένα μνημείο της φύσης με καταγεγραμμένες 3.000 πηγές που συγκαταλέγεται στα 20 πιο όμορφα πάρκα της Ευρώπης, το ξενοδοχείο «Ύδραμα» παντρεύει αρμονικά το σύγχρονο με το παλιό, την ιστορία με το παρόν και το μέλλον.

 





Το κτίριο ήταν μία παλιά καπναποθήκη και εξελίχθηκε στο υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με το όνομα ΥΔΡΑΜΑ, το αρχαίο όνομα της πόλης. Όνομα που πολύ εύστοχα περιγράφει την Δράμα εφόσον σημαίνει: Τόπος χτισμένος πάνω στα νερά.Η καπναποθήκη χρησιμοποιήθηκε για την επεξεργασία καπνού. Στις 20 Ιανουαρίου 1932 αγόρασε το κτίσμα η «Αυστροελληνική Εταιρεία Καπνού Α.Ε.», η οποία συνέχισε σ' αυτό την επεξεργασία καπνού. Το 1974 η επεξεργασία καπνού σταμάτησε, όπως και σε όλα σχεδόν τα καπνομάγαζα της Δράμας, και το κτίριο χρησιμοποιήθηκε από τότε μόνο σαν αποθήκη καπνών.

 





Στο διατηρητέο αυτό κτήριο, που βλέπει στις δύο λιμνούλες των πηγών της Αγίας Βαρβάρας και έχει μπροστά του μία...«αυλή» 60 στρεμμάτων, η οικογένεια Λεδάκη δημιουργεί ένα ξενοδοχείο που με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους θα μπορεί να αποτελεί εμπειρία για τους επισκέπτες και έναν σημαντικό κρίκο σε αυτό που λέγεται ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού στο νομό Δράμας και ευρύτερα στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.

Άλλωστε το «Hydrama», που παίρνει το όνομά του από την αρχαία ονομασία της Δράμας, βρίσκεται σε μια ξεχωριστή γειτονιά της παλιάς πόλης, δίπλα στο «μαρμάρινο σπίτι», χτισμένο το 1875 από τον καπνέμπορο Ι. Αναστασιάδη, αλλά και δίπλα στα γραφεία του Φεστιβάλ Δράμας, ενώ μπροστά του έχει το πέτρινο ανοικτό θεατράκι του Δήμου. 









Από τα 7.500 τ.μ., τα δωμάτια, συνολικά 73, θα καλύπτουν μόλις 2.500 τ.μ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει συνεδριακό κέντρο 200 ατόμων που θα μετατρέπεται και σε ballroom, ένα a la carte εστιατόριο με δημιουργική ελληνική κουζίνα κι’ ένα all day bar- restaurant, ενώ ξεχωριστό μουσικό ύφος στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα δίνει το jazz bar.


Δίπλα στο μαγικό υδροβιότοπο της Αγ,Βαρβάρας ...επανερχόμενοι στο παρόν, ένα μεγάλο μέρος του κτηρίου αφιερώνεται, στο διώροφο spa και wellness center, σε αυτό το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας, που περιλαμβάνει εκτός από τα ατμόλουτρα και τη φιλανδική σάουνα, γυμναστήριο, κομμωτήριο, αίθουσες ατομικής φροντίδας και θεραπειών, αλλά και ένα αλατοσπήλαιο ...«κτισμένο» με αλάτι Ιμαλαΐων.  









zarpanews.gr | Φωτογραφίες: Παύλος Μπουζάκης




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Το HYDRAMA GRAND HOTEL.. άνοιξε τις πύλες του! (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Απριλίου 10, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.