Abito

Δείτε επίσης

random

Δήμος Δράμας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις 11 & 12 Μαϊου 2016




ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας σε συνεργασία με τη Novartis, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας “Μετρήσεις Ζωής”, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα δημόσιας υγείας ,θα πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και κυρίως στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες πληθυσμού, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης σε προληπτικές εξετάσεις, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για υπέρταση, διαβήτη, οφθαλμολογικές παθήσεις, εξέταση σπίλων και παθήσεις αναπνευστικού.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, στις 11 & 12 Μαϊου 2016 από τις 9:00 έως τις 15:00.







Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Δήμος Δράμας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις 11 & 12 Μαϊου 2016 Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.