Abito

Δείτε επίσης

random

Επίσκεψη της Δημάρχου Τρόιαν της Βουλγαρίας στον Δήμαρχο Δράμας





Επίσκεψη της Δημάρχου Τρόιαν της Βουλγαρίας στον Δήμαρχο Δράμας


Σήμερα 25-5-2016 ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, υποδέχτηκε στο Γραφείο του την Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρόιαν της Βουλγαρίας. Κατά την συζήτηση αναλύθηκε η ενδεχόμενη πολιτιστική, τουριστική και επιχειρηματική συνεργασία των δυο περιοχών. Ο Δήμαρχος Δράμας, δήλωσε ότι αυτή η συνάντηση αποτελεί την αρχή για έναν κύκλο επαφών και κοινών δράσεων, που μπορούν να προβάλλουν και να αξιοποιήσουν το τουριστικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι των δυο Δήμων, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι επαφές και οι σχέσεις μεταξύ των φορέων και επιχειρήσεων των δήμων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε κοινούς τομείς. Τέλος, τόνισε ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εφαρμογή πολιτικών και δράσεων μέσω Προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι προς όφελος των πολιτών.


Η Δήμαρχος του Τρόιαν εντυπωσιάστηκε από τη θερμή υποδοχή και ανέφερε πως η Δράμα αποτελεί μια καλαίσθητη περιοχή που έχει αξιοποιήσει τον πολιτισμό, τη φύση και την ιστορία, ενώ παράλληλα διαθέτει όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασίας με τον Δήμο Τρόιαν που αποτελεί μια βασική τουριστική περιοχή της Βουλγαρίας με πλούσιο πολιτισμό. Επιπλέον, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Δράμας, ότι θα καταβάλει τα μέγιστα προκειμένου να δημιουργηθεί μια άψογη συνεργασία για το καλό των δημοτών των δύο περιοχών.

Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!

Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Επίσκεψη της Δημάρχου Τρόιαν της Βουλγαρίας στον Δήμαρχο Δράμας Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Μαΐου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.