Abito

Δείτε επίσης

random

Ο Σεΐχης του Κατάρ στην Μύκονο:Ζαλίστηκαν όλοι με το χλιδάτο γιοτ (Εικόνες+Βίντεο)





Αξίας 300.000.000 δολαρίων




Άγκυρα ανοικτά της φημισμένης παραλίας Ψαρρού έριξε η επιβλητική θαλαμηγός του, «Al Mirqab», η οποία ανήκει στον σεΐχη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ αλ Θανί, επιλέγοντας και φέτος να πραγματοποιήσει τις διακοπές του στη Μύκονο.





Μάλιστα, η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους κατοίκους του νησιού και τους τουρίστες, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Το εντυπωσιακό γιότ το οποίο έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στις σελίδες περιοδικών παγκόσμιας κυκλοφορίας θεωρείται από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, έχει μήκος 133 μέτρων και είναι ένα από τα τρία ακριβότερα που έχουν κατασκευαστεί.

Διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και πλήρωμα 50 περίπου ατόμων, ενώ η κατασκευή του κόστισε περί τα 300.000.000 εκατ δολάρια.







Στο εσωτερικό του υπάρχουν έπιπλα σκαλισμένα στο χέρι, καναπέδες με πολλά μαξιλάρια, χαλιά Περσίας, μαρμάρινα δάπεδα και μπρούτζινες χειρολαβές, ενώ τους τοίχους κοσμούν πίνακες διάσημων ζωγράφων.







Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ο Σεΐχης του Κατάρ στην Μύκονο:Ζαλίστηκαν όλοι με το χλιδάτο γιοτ (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 29, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.