Ώρες αγωνίας για παίκτη του ελληνικού X Factor: Στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Ώρες αγωνίας για παίκτη του ελληνικού X Factor: Στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς




Είχε αναβάλει χειρουργείο, όμως, αποφάσισε να βάλει την υγεία του πάνω απ’ όλα




Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς θα υποβληθεί ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από το Χ-Factor.

Ο λόγος για τον νεαρό τραγουδιστή Γιώργο Στεφάνου ο οποίος άνηκε στην ομάδα της Πέγκυς Ζήνα

Σύμφωνα με το Youweekly.gr, o 26χρονος επρόκειτο να πραγματοποιήσει την επέμβαση τον Φεβρουάριο, ωστόσο, την ανέβαλε, προκειμένου να πάρει μέρος στο talent show. Λίγες ώρες πριν το χειρουργείο ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιγράφοντας τα συναισθήματά του.

«Δεν το κρύβω ότι έχω λίγο άγχος, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στη βοήθεια του Θεού, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε ο Γιώργος,προσθέτοντας ότι θα κάνει ανοικτό χειρουργείο, στη βαλβίδα. Ενώ συμπλήρωσε πως «έχω μια αγωνία να ανοίξω τα μάτια μου και να ξαναδώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Θέλω όταν τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς, να ανοίξω τα μάτια μου και να είναι όλα καλά».

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το Πάσχα του 2015, όταν αποφάσισε να γραφτεί σε κολυμβητήριο. «Εκεί μου ζήτησαν χαρτιά γιατρών, δερματολόγου και καρδιολόγου (triplex). Οταν βγήκαν τα αποτελέσματα, ο καρδιολόγος με φώναξε και μου είπε “υπάρχει πρόβλημα”.






Αφήστε το σχόλιό σας

Ώρες αγωνίας για παίκτη του ελληνικού X Factor: Στο χειρουργείο για επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.