Abito

Δείτε επίσης

random

Θεσσαλονίκη: Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Ένας νεκρός, ένα παιδί χαροπαλεύει





Ένας άντρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας.



Ο άτυχος άντρας είχε κατεύθυνση από την Νέα Απολλωνία προς τη Μάδυτο, όταν νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε. 


Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, στο ΙΧ επέβαινε και ένα παιδί το οποίο διακομίστηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Γεννηματάς.



*Φωτογραφία αρχείου




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Θεσσαλονίκη: Νταλίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Ένας νεκρός, ένα παιδί χαροπαλεύει Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.