Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτο: Σκληρό π0ρνό με αντάλλαγμα διακοπές





Αποκάλυψη σοκ από την FREDDO: Τα ζευγάρια υπογράφουν συμβόλαιο με τον Έλληνα βασιλιά της τσ0ντας, Δημήτρη Σειρηνάκη με πολύ σκληρούς όρους



Μια προκλητική λύση στην κρίση σκέφτηκε ο Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος καλεί ζευγάρια να στείλουν βιντεάκια με τις ερωτικές τους περιπτύξεις έναντι… αμοιβής.

Με συμβόλαια πάνω από 5.000 ευρώ και μια σειρά από αυστηρές προϋποθέσεις για τα… γυρίσματα του π0ρνό ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήδη έχει συλλέξει εκατοντάδες βιντεάκια καθώς οι Έλληνες… ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας FREDDO, που κυκλοφορεί αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες από την ανταπόκριση των ζευγαριών στην Ελλάδα, αλλά και από την διαδικασία προκειμένου κάποιος να συμμετάσχει στην… προσφορά του Σειρηνάκη.


parapolitika,gr




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Απίστευτο: Σκληρό π0ρνό με αντάλλαγμα διακοπές Reviewed by Proklitikos on Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.