Abito

Δείτε επίσης

random

Απίστευτο: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη





Απίστευτο και όμως ελληνικό. Η Άννα Κορακάκη δεν παρέστει στην σημερινή ειδική τελετή για τους Ολυμπιονίκες, όχι μόνο επειδή έλειπε στην Γαλλία, αλλά και επειδή δεν προσκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα. 

Και αυτό το λέμε, διότι η Δραμινή χρυσή Ολυμπιονίκης δεν προσκλήθηκε ποτέ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην σημερινή ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι για τους Ολυμπιονίκες στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο. 

sport-fm.gr




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Απίστευτο: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξέχασε να καλέσει την Άννα Κορακάκη Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.