Abito

Δείτε επίσης

random

Θεσσαλονίκη: 26χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από μπαρ





Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο νεαρός



Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος, την Κυριακή τα ξημερώματα, έξω από μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Βαλαωρίτου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και το δεξί του χέρι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το θύμα φαίνεται να έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και οπλοφορία. Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.





Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Θεσσαλονίκη: 26χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από μπαρ Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Αυγούστου 30, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.