Abito


Δείτε επίσης

random

holisteRUN #29 | 03 Οκτωβρίου




holisteRUN #29 | 03 Οκτωβρίου
Τέρμα Ευξ. Πόντου "Αλλαντοποιϊα Βόρειος Ελλάς" / Φακός υποχρεωτικός!!


Σου έχει τύχει να ακούσεις συζητήσεις "για τους τρελούς που τρέχουν βραδιάτικα στους δρόμους της πόλης"? Δεν χαμογέλασες που είσαι μέρος της "τρέλας" αυτής? Και εσύ, που δεν έτυχε να το τολμήσεις ακόμη, κρυφογέλασες γιατί σου άρεσε, γιατί μας έχεις δει κάποια πρώτη Δευτέρα του μήνα ή γιατί το σκέφτεσαι και δεν το κάνεις!

Μην σε απασχολεί ο καιρός, και τον Αύγουστο, θα είχες ως δικαιολογία την ζέστη αν δεν ήθελες να έρθεις.
Τα πράγματα είναι απλά... το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και να αρπάξεις έναν φακό. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες!


Και για να σου δώσουμε παραπάνω κίνητρο να σηκωθείς απο τον καναπέ... στο τέλος θα έχει σουβλάκι-πάρτυ για όλους τους δρομείς - δωρεάν, προσφορά της αλλαντοποιϊας "Βόρειος Ελλάς"! (όσο για τις θερμίδες, θα τις έχεις κάψει απο πριν).


Ασε τις πολλές σκέψεις, βάλε υπενθύμιση και ψάξε τα αθλητικά σου... στις 03 Οκτώβρη, στις 21:00.


Επίσης θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή 5χλμ για όσους θέλουν να περπατήσουν ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους!!


Να υπενθυμίσουμε οτι το #holisteRUN δεν είναι αγώνας ταχύτητας, δεν έχει έπαθλα και δεν κερδίζει τίποτε παραπάνω ο πρώτος απο τον τελευταίο. Τρέχουμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνουμε την νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης και τερματίζουμε το αργότερο σε 1ώρα και 30λεπτά.

(Φακός απαραίτητος για την δική σου ασφάλεια)

χάρτης διαδρομής


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ 29ου #holisteRUN!


Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
holisteRUN #29 | 03 Οκτωβρίου Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.