Abito


Δείτε επίσης

random

Καμένα σπίτια, αποθήκες και θερμοκήπια άφησε πίσω της η φωτιά στη Σύρο (Βίντεο)




Αντιμέτωπη με τον πύρινο εφιάλτη βρέθηκε η Σύρος όταν αργά χθες το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στην περιοχή του Μέγα Γιαλού, η οποία λόγω των θυελλωδών ανέμων απείλησε ακόμη και σπίτια.


Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαν σβηστεί όλες οι μικρο-εστίες που είχαν απομείνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Στη μάχη της κατάσβεσης έπεσε σύσσωμη η δύναμη της Πυροσβεστικής της Σύρου, υδροφόρες του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και ιδιωτών, εθελοντές και γενικότερα όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24 ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε κατοικίες, αποθήκες και θερμοκήπια.






Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Καμένα σπίτια, αποθήκες και θερμοκήπια άφησε πίσω της η φωτιά στη Σύρο (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.