Abito


Δείτε επίσης

random

Το βαθύ στοματικό σeξ, μια απόλαυση διαφορετική - Πώς να το κάνετε




Το στοματικό σeξ το αγαπούν όλοι οι άνδρες. Υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές που μπορεί να απογειώσουν την ερωτική πράξη του στοματικού έρωτα και να προσφέρουν μια διαφορετική σeξουαλική απόλαυση. Ο σύντροφός σας θα το λατρέψει: Ο λόγος για το πολύ βαθύ στοματικό σeξ.



Ο λόγος που οι γυναίκες δεν το δοκιμάζουν...

Είναι γιατί είτε δε το γνωρίζουν σαν πρακτική είτε γιατί έχουν λάνθασμένη πληροφήρηση γι΄αυτό και φοβούνται να το δοκιμάσουν ή δεν ξέρουν πώς ακριβώς να το κάνουν. Τα περισσότερα σεξουαλικά εγχειρίδια διδάσκουν μονάχα τια βαθιές ανάσες μη δίνοντας άλλες πρακτικές λεπτομέρειες. Έτσι, είναι φυσικό η γυναίκα να αποθαρύνεται καθώς καθίσταται μια εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία που μόνο απόλαυση δεν της προσφέρει.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη τεχνική δεν απευθύνεται στις «τεμπέλες». Ναι, το βαθύ στοματικό σeξ θέλει εξάσκηση και δεν είναι τόσο απλό όσο η συνηθισμένη πeολειχία. Το αποτέλεσμα όμως θα σας ανταμείψει.


Οδηγός- Πώς να το κάνετε

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει η γυναίκα είναι να μην πονέσει τον σύντροφό της. Είναι καλό να γνωρίζετε πως οι άνδρες που δεν έχουν κάνει περιτομή έχουν πιο ευαίσθητη βάλανο από τους άνδρες εκείνους που έχουν κάνει. Δεν είναι εκτεθιμένη και το δέρμα της ερεθίζεται πιο εύκολα από εξωγενείς παράγοντες. Στην προσπάθειά σας για βαθύ στοματικό σeξ δεν πρέπει να κάνετε απότομες κινήσεις προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς με την οδοντοστοιχεία σας λόγου χάρη. Πρέπει να προσέχετε την αντίδραση στο πρόσωπο του συντρόφου σας όταν αυξάνεται τη δύναμη της πeολειχίας και την έντασή της. Αν παρατηρήσετε κάποια δυσφορία καλό είναι να μειώσετε αμέσως.
  • Το αίσθημα του πνιξίματος είναι το βασικό εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μια καλή πρακτική είναι να μάθετε να πλένετε μαζί με τα δόντια σας, κάθε πρωί και τη γλώσσα. Τραβήξτε την προς τα έξω και απαλά καθαρίστε την με την οδοντόβουρτσα. Είναι μια πολύ καλή πρακτική για την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας που μπορεί να σας εξασκήσει στο πώς να αντέχετε το βαθύ στοματικό σeξ χωρίς να καταπιέζεστε ή να δυσφορείτε.
  • Το βασικό λάθος που πολλές γυναίκες κάνουν είναι να πανικοβάλονται ακόμα και όταν το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους δεν είναι εξαιρετικά μεγάλο. Απλά ηρεμήστε. Ο φόβος σας προέρχεται κυρίως από τα αντανακλαστικά του σώματος που προσπαθούν να σας προστατέψουν. Σκεφτείτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και μπορείτε να προστατευτείτε από ενδεχόμενο τραυματισμό.
  • Η διείσδυση δεν πρέπει να γίνεται απότομα... Προσπαθήστε να γίνεται αργά και σταδιακά. Λίγο λίγο την κάθε φορά και με συχνές διακοπές. Τίποτα δεν πρέπει να σας αγχώνει, αφήστε σε κάθε σeξουαλική πρακτική το σώμα σας και το μυαλό σας να χαλαρώνει.
  • Τα σeξουαλικά εγχειρίδια του εξωτερικού διδάσκουν πως η γυναίκα πρέπει να ανοίγει τη γλώσσα της- να παραμένει δηλαδή πλατιά- και να προσπαθεί να ελέγχει την κίνηση του πeους για να μην τραυματιστεί. Πρέπει να φροντίζετε να κρατάτε ήρεμη την αναπνοή σας κατά τη διείσδυση και να εκπνέετε από τη μύτη. 
  • To πιο σημαντικό και εδώ είναι η καλή επικοινωνία. Θα πρέπει να εκφράζετε στον σύντροφό σας τη δυσφορία σας όταν τη νιώθετε και να ζητάτε και από εκείνον να μετριάζει την ένταση της σeξουαλικής πράξης όταν αυτή αυξάνεται πολύ.


Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!




Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Το βαθύ στοματικό σeξ, μια απόλαυση διαφορετική - Πώς να το κάνετε Reviewed by Proklitikos on Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Powered by Blogger.