Abito

Δείτε επίσης

random

H σeξι ροκ Σαλονικιά που τρέλανε τους πάντες στην πρεμιέρα του «The Voice» (Βίντεο)



Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης το «The Voice» με τους Κωστή Μαραβέγια, Σάκη Ρουβά, Ελενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη στο ρόλο των προπονητών, όμως την παράσταση έκλεψε η διαγωνιζόμενη Χριστίνα Ζιώγα.


Η 23χρονη ροκ Σαλονικιά με μια άκρως σέξι εμφάνιση στην σκηνή, τραγούδησε γνωστή επιτυχία του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση.

Οι κριτές-προπονητές αποφάσισαν να γυρίσουν την καρέκλα τους εκτός από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος μάλλον έδειξε μετανιωμένος όταν αντίκρισε την Χριστίνα Ζιώγα, η οποία μετά από αγώνα που έδωσαν οι Μαραβέγιας-Μουζουράκης, επέλεξε τελικά την Παπαρίζου.




Barista-shop.gr
Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook:
H σeξι ροκ Σαλονικιά που τρέλανε τους πάντες στην πρεμιέρα του «The Voice» (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.