Abito

Δείτε επίσης

random

Ο Δραμινός παλαιστής, Νίκος Γιαγκουνίδης, κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στη Σουηδία.



Ο δραμινός παλαιστής, Νίκος Γιαγκουνίδης, κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στη Σουηδία.


Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα τη σπουδαία νίκη του δραμινού παλαιστή, Νίκου Γιαγκουνίδη, στο διεθνές τουρνουά πάλης στη Σουηδία. 

Μια σημαντική διάκριση του συνδημότη μας που επιβεβαιώνει ότι ο αθλητισμός στην περιοχή μας είναι ζωντανός και δυναμικός. Αν και νεαρός, είναι ένας μεγάλος αθλητής και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο, όσο και στον προπονητή του και την οικογένειά του. Εκ μέρους όλων των συνδημοτών μας, του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να μας κάνει υπερήφανους».


Barista-shop.gr
Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ο Δραμινός παλαιστής, Νίκος Γιαγκουνίδης, κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στη Σουηδία. Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.