Abito

Δείτε επίσης

random

Ονειρούπολη Δράμας: Γίνε και εσύ Εθελοντής!

Proklitiko.gr - Ονειρούπολη Δράμας: Γίνε και εσύ Εθελοντής!



Γίνε και εσύ Εθελοντής


Σε λιγότερο από 30 ημέρες από σήμερα η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη» για 13η χρονιά ανοίγει τις πύλες του και σε περιμένει. Γίνε και εσύ εθελοντής!!

Φέτος ο Αη Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του, έχουν βάλει σκοπό να μας μαγέψουν με τις εκπλήξεις τους. Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό πραγματικότητα, χρειάζονται και φέτος όπως και τόσα χρόνια οι εκατοντάδες εθελοντές, που με την πολύτιμη βοήθεια τους δίνουν μία ξεχωριστή νότα στην Ονειρούπολη. Το κέφι, σας, η διάθεση σας αλλά κυρίως η στήριξη σας όλα αυτά χρόνια είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Ελάτε και φέτος να ζήσουμε όλοι μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων και να στηρίξουμε την «Ονειρούπολη – Το Χωριό του Αη Βασίλη».

Γίνε και εσύ εθελοντής στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!!!

Συμπλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτηση εθελοντή στο site της «Ονειρούπολη» www.oneiroupoli.gr ή κατέβασέ την από το site μας και κατέθεσε την στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2521048304 ή με e-mail στο [email protected]

Proklitiko.gr - Ονειρούπολη Δράμας: Γίνε και εσύ Εθελοντής!


Ονειρούπολη Δράμας: Γίνε και εσύ Εθελοντής! Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.