Abito

Δείτε επίσης

recent

To αργό και βασανιστικό ανατολίτικο σeξ: Δείτε πώς γίνεται




KINA Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά



Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία, η σeξουαλική ενέργεια αποτελεί μέρος της κεφαλαιώδους ζωτικής ενεργεί παιδιά και, ενώ εύκολα σπαταλιέται, δύσκολα μπορεί να ανασυσταθεί.

Γι αυτό και κάθε άνθρωπος οφείλει να διαχειρίζεται αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που του κληροδοτείται με τον καλύτερο τρόπο και, εννοείται, με οικονομία. Προκειμένου λοιπόν να το διαφυλάξουν, οι Κινέζοι, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ανέπτυξαν μια σειρά από πρακτικές μεθόδους που επιτρέπουν στους εραστές:

Πρώτον, να αυξάνουν τη διάρκεια της σeξουαλικής τους πράξης και την απόλαυση ντης ηδονής διατηρώντας τον έλεγχο της διέγερσής τους και δεύτερον να αναστέλλουν τον οργaσμό και την εκσπερμάτιση, να μη σπαταλούν δηλαδή τη σeξουαλική τους ενέργεια, αλλά να την εξοικονομούν.

Οι μέθοδοι αυτές είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένες και διδάσκονται από τους γιατρούς και τους κάθε είδους θεραπευτές στους κοινούς θνητούς.

Σκοπός αυτών των μεθόδων είναι να τροφοδοτούν τη ζωτική αρχή μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Οι πρακτικές «εγκράτειας» των Κινέζων έχουν ως αποτέλεσμα την επίτευξη μιας απόλαυσης διαφορετικής, πολύ πιο διαπεραστικής και έντονης, την οποία ονομάζουν «φως του πνεύματος», μέσα από το οποίο περνάνε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ευζωία και μακροζωία τους

Η διατήρηση του ελέγχου της διέγερσης, έτσι ώστε οι εραστές να μπορούν να παρατείνουν τη σεξουαλική πράξη και να την ολοκληρώσουν πριν φτάσουν στον οργασμό και την εκσπερμάτιση, έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την αύξηση της ηδονής αλλά και την ενεργειακή ανανέωση των δυο εραστών. Αποφεύγοντας τη σπατάλη της σeξουαλικής ενέργειας-οργaσμός, εκσπερμάτιση-αυξάνεται η ζωτική ενέργεια, η ενέργεια της ζωής που διαποτίζει κάθε άνθρωπο.

Όποιον Κινέζο γιατρό και να ρωτήσετε θα είναι κατηγορηματικός: Ο τερματισμός της σeξουαλικής πράξης χωρίς εκσπερμάτιση και οργaσμό, μέσα στις επόμενες μέρες έχει cos αποτέλεσμα μια αίσθηση πρωτόγνωρα ζωντάνιας και ενεργητικότητας, η οποία γίνεται έντονα αισθητή και από τους δυο παρτενέρ.


boro.gr



Ακολουθήστε μας στο facebook:
To αργό και βασανιστικό ανατολίτικο σeξ: Δείτε πώς γίνεται Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2016 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.