Abito


Δείτε επίσης

recent

Ονειρούπολη Δράμας: «Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου»






«Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου»


Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην παραμυθένια «Ονειρούπολη» Δράμας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016 με δεκάδες δράσεις και εκδηλώσεις στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» αλλά και στο Δημοτικό Ωδείο, στο Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών», στην κεντρική πλατεία και στο Κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να διασκεδάσετε με τις εκδηλώσεις, να συναντήσετε τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά και όλη τη ζαβολοπαρέα, να κάνετε βόλτα με το τρενάκι της «Ονειρούπολης» σε ολόκληρη τη πόλη και βέβαια να περάσετε όμορφα με τις δεκάδες δωρεάν δράσεις.

Εκδηλώσεις το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου:

10.00-14.00: «Σπιτάκι των διαδραστικών παραμυθιών». Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πώς ο Μεγάλος Πράσινος Δράκος κατάφερε να νικήσει το θυμό του; Γιορτάζουμε όλοι μαζί τη νίκη του Πράσινου Δράκου. Στο σπιτάκι, σας υποδέχεται η φίλη - σύμβουλος του δράκου Ευαγγελία.

11.00-11.30: Κεντρική σκηνή. Κάλαντα και τραγούδια από τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παρθένων» Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής.

11.30-12.30: Κεντρική σκηνή. Μικροί και μεγάλοι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Απόλλων» Δράμας παρουσιάζουν τον μαγευτικό κόσμο του Tae Kwon-Do ITF .

12.00 τα μεσημέρι: Κεντρική είσοδος «Ονειρούπολης» (Άγαλμα Ελευθερίας). Χρώματα, μουσική, χορός. Οι Αγιοβασιλίνες της σχολής χορού Έλενας & Κωνσταντίνας Νότα «Pirouette», χορεύουν στους δρόμους της πόλης με ρυθμούς της Φιλαρμονικής Χωριστής. Τις συνοδεύουν οι Χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο»!

12.00: Άγαλμα Ελευθερίας. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ «Μέγας Αλέξανδρος» κάνει για εμάς επίδειξη δεξιότητας ποδοσφαίρου. Χτύπα τη μπάλα και βρες το στόχο!

12.30-13.30: Κεντρική σκηνή. Τα παιδιά των σχολών χορού Έλενας Αγγέλοβα και Λαμπρινής Καλφοπούλου παρουσιάζουν κλασικές, σύγχρονες και Hip Hop χορογραφίες σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. 13.30-14.00 Κεντρική σκηνή. Παραδοσιακοί χοροί από την χορευτική ομάδα του 5ου Δημοτικού σχολείου Δράμας.

14.00-14.45: Κεντρική σκηνή. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευόσμου Θεσσαλονίκης «Το Γαϊτάνι» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης, ο Θεολόγος» Μετεώρων δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν ποικίλο παραδοσιακό πρόγραμμα.

14.45-15.45: Κεντρική σκηνή. Τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν χορούς από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

16.00-17.00: Κεντρική σκηνή. Το χορευτικό τμήμα παίδων, εφήβων και ενηλίκων του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας «Ο Άγιος Χρυσόστομος» παρουσιάζει χορούς της Μικράς Ασίας.

17.00-17.30: Κεντρική σκηνή. Το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Ποντίων «Ακρίτες του Πόντου» Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης χορεύει και εντυπωσιάζει με τον παλμό του.

17.30-18.00: Κεντρική σκηνή. Χοροί της Μακεδονίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλής Βρύσης Δράμας.

18.00-19.00: Κεντρική σκηνή. Zumba στην «Ονειρούπολη». Παρουσίαση προγράμματος Zumba Fitness με instructor την Μαρία Ματενόγλου. Το πρόγραμμα θα ανοίξει το παιδικό τμήμα Zumba Kids σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Τουρετζόγλου» από το Δραβήσκο Σερρών.

18.30-19.30: Σινεμά Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (Τούνελ Πλατείας). Ο 9χρονος Μηνάς Τάτσιος ταξιδεύει τους μικρούς επισκέπτες της «Ονειρούπολης» στα Μαγικά Χριστούγεννα του Καραγκιόζη. Μια παράσταση με πολύ γέλιο που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

18.30: Δημοτικό Ωδείο Δράμας. 8η Συνάντηση χορωδιών ΟΤΕ. Συμμετέχουν: Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών, Χορωδία Πολιτιστικής Λέσχης Προσωπικού ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ Κέρκυρας, Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας, Χορωδία Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Ιωαννίνων και οι Χορωδίες Μουσικού σχολείου Δράμας (Τάξη Α΄ Γυμνασίου & Χορωδία Acapella). Είσοδος Ελεύθερη.

19.00: Κτίριο «Λυκείου Ελληνίδων Δράμας» (Αίθουσα Σοφία Χαρμούση). Ο «Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτου» και το «Μουσικό Σχολείο Δράμας» παρουσιάζουν το Λεύκωμα «Αστικές Ενδυμασίες Δοξάτου - Χαράς ενθυμήματος». Είσοδος Ελεύθερη.

20.00: Στην Κεντρική σκηνή ο Θοδωρής Βουτσικάκης, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες συστήνεται «σε πρώτο πρόσωπο», με επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία. Μαζί του η νέα σπουδαία ερμηνεύτρια Νίκη Αποστολίδου.

Εκδηλώσεις την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου:

10.00-14.00: «Σπιτάκι Διαδραστικών Παραμυθιών». Βιωματικό παραμύθι από ομάδα εθελοντών φοιτητριών Κοινωνικής Διοίκησης - Κοινωνικής Εργασίας.

10.30-11.30: Κεντρική σκηνή. Παράσταση παραδοσιακών χορών από τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία» Χωριστής, με τη συνοδεία της χορωδίας και της φιλαρμονικής του.

11.30-12.00: Κεντρική σκηνή. Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κλειτορίας» Δήμου Καλαβρύτων.

12.00-12.30: Κεντρική σκηνή. Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Καλλιφύτου» μας ταξιδεύει με χορούς από την ευρύτερη περιοχή του Πόντου.

12.00 Από την οδό Ηπείρου ξεκινούν χρώματα, μουσική και χορός! Οι Αγιοβασιλίνες της σχολής χορού Έλενας & Κωνσταντίνας Νότα «Pirouette», χορεύουν στους δρόμους της πόλης σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς. Τις συνοδεύει η Φιλαρμονική Καλού Αγρού.

12.30-13.30: Κεντρική σκηνή. Τα παιδιά των σχολών χορού Έλενας Αγγέλοβα και Λαμπρινής Καλφοπούλου (Σχολή Χωριστής) παρουσιάζουν κλασικές, σύγχρονες και HIP HOP χορογραφίες σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

13.30-14.00: Κεντρική σκηνή. Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Δόξα» Βώλακα χορεύει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

14.00-14.30: Κεντρική σκηνή. Ο Σύλλογος Νεοχωρίου Σερρών, «Οι φίλοι του Χωριού» παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς.

14.30-15.00: Κεντρική σκηνή. Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνίων Ν. Καβάλας» παρουσιάζει χορούς από τη Λήμνο, τα νησιά του Αιγαίου και τα παράλια της Μικράς Ασίας.

15.00-15.30: Κεντρική σκηνή. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος» Δυτικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

15.30-16.00: Κεντρική σκηνή. Η «Ενοριακή Νεανική Εστία Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου» Νέας Πολιτείας Εύοσμου, μας ταξιδεύει με χορούς της Μακεδονίας.

16.30-17.00: Κεντρική σκηνή. Ο Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Μεσορόπης χορεύει χορούς της Μακεδονίας.

17.00-18.00: Κεντρική σκηνή. Ποντιακά τραγούδια από τους αδερφούς Νίκο & Γιάννη Αφεντούλη. Χοροί από τον Σύλλογο Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί», ακολουθούν Χοροί και τραγούδια της Ορεινής και Πεδινής Θεσσαλίας από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Καρδίτσας «Μενελαΐς».

18.00-19.00: Κεντρική σκηνή. Ο «Χορευτικός Όμιλος Περιβολιού Κέρκυρας» παρουσιάζει τις μαζορέτες του με Hip Hop, Jazz και σύγχρονο χορό.

18.00: Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημαρχείου Δράμας. Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Διποτάμων «Ο Άγιος Νικόλαος», τιμά τον εκπαιδευτικό & συγγραφέα Σάββα Παπαδόπουλο.

18.00-20.00: Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμΕΑ «Αγωνιστές», παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «Ο Μικροφτερούλης». Ένα παραμύθι για την διαφορετικότητα. Συμμετέχουν τα παιδιά του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμΕΑ «Οι Αγωνιστές» και τμήμα της Σχολής Μπαλέτου Βίκυς Ακασιάδου. Είσοδος Ελεύθερη.

19.00-20.00: Κεντρική σκηνή. Το «SV Training» με τη Σοφία Καλτσίδου και τη Βάλια Χατζήογλου παρουσιάζουν χορευτικά προγράμματα με Zumba και Step dance.

19.00: Στο Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» (Εντός της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας). «Χριστούγεννα σιμώνουν» μουσικοχορευτική παράσταση με κάλαντα, χορούς και τραγούδια από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δράμας «Οι Ρίζες μας». Συμμετέχει ο Σύλλογος Μικρασιατικών και Καππαδοκικών Δεσμών Κ. Νευροκοπίου. Είσοδος Ελεύθερη.

20.00-20.30: Κεντρική σκηνή. Ο Πόντος ζωντανεύει από τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Μυλοποτάμου» που μας παρουσιάζει χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

20.30-21.00: Κεντρική σκηνή. Κάλαντα και χοροί από την Θράκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου «Βοϊράνη».

Επισκεφτείτε το κανάλι της «Ονειρούπολης» στο youtube για να απολαύσετε στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις : https://www.youtube.com/user/oniroupolidramas/feed ενώ για πληροφορίες και Live streaming για να δείτε ζωντανά τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ονειρούπολη επισκεφτείτε το επίσημο site http://www.oneiroupoli.gr/ καθώς και τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/OneiroupoliDramasOfficial



Ακολουθήστε μας στο facebook:


loading...
loading...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
Ονειρούπολη Δράμας: «Πρόγραμμα εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου» Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016 Rating: 5
All Rights Reserved by Proklitiko.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.