Raw: Το απόλυτο θρίλερ για τον κανιβαλισμό που έχει προκαλέσει σάλο και λιποθυμίες! - Δείτε το Τrailer - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Raw: Το απόλυτο θρίλερ για τον κανιβαλισμό που έχει προκαλέσει σάλο και λιποθυμίες! - Δείτε το Τrailer

Ακολουθήστε μας στο facebook:



Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, τον περασμένο Σεπτέμβρη, προκάλεσε τη λιποθυμία τουλάχιστον δύο θεατών.



Και αυτό, ΔΕΝ λογίζεται ως… επιτυχία για τη σκηνοθέτη του (ναι, γυναίκα έχει επιμεληθεί αυτό το… σιχαμένο αριστούργημα), με την Julia Ducournau να δηλώνει: «Δεν το παίρνω ως κομπλιμέντο που ο κόσμος λιποθυμά στην ταινία μου. Νιώθω ένοχη», αποκαλύπτοντας, δε, πως έχει συμβεί και άλλες φορές, άνθρωποι να… σωριάζονται, βλέποντας το κανιβαλικό θρίλερ της, «Raw».

Την ταινία που έχει σαρώσει ΟΛΑ τα βραβεία, ακολουθώντας τη 16χρονη Justine (την οποία υποδύεται συγκλονιστικά, όπως αναφέρουν οι κριτικές, η 18χρονη Garance Marillier), μια φανατική χορτοφάγο, στον πρώτο της χρόνο ως φοιτήτρια Κτηνιατρικής, μέχρι να γίνει, μέσα από ακραίες τακτικές εκπαίδευσης… κανίβαλος!

Στο πρώτο trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, εν όψει της πρεμιέρας της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου, παρουσιάζονται μόνο κάποιοι από τους λόγους που οδήγησαν σε λιποθυμίες.

Αν αντέχετε, λοιπόν, δείτε το.




Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Raw: Το απόλυτο θρίλερ για τον κανιβαλισμό που έχει προκαλέσει σάλο και λιποθυμίες! - Δείτε το Τrailer Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.