6 πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker! (Εικόνες+Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

6 πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker! (Εικόνες+Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στο facebook:




To σeξ αποθεώνεται ακόμη μια φορά με το extended trailer της ερωτικής περιπέτειας Fifty Shades Darker που όλοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αυτό τον Φεβρουάριο.



Το εντελώς πρόσφατο και μεγαλύτερο, οπότε και χορταστικό, σε διάρκεια trailer με μουσικό χαλί το ντουέτο των Τέιλορ Σουίφτ και Zayn, I Don't Wanna Live Forever, αποκαλύπτει κάπως περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του sequel.

Στο νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Pictures η Anastasia (Dakota Johnson) και ο Christian Grey (Jamie Dornan) είναι ξανά μαζί αλλά -επιτέλους- εμφανίζονται τα φαντάσματα από το παρελθόν του ερωτύλου για να φέρουν την ίντριγκα στην υπόθεση αυτής της light π0ρνογραφικής ιστορίας.

Στο trailer εμφανίζεται και η Κim Basinger που είναι εκείνη που έκανε τον Grey αυτό που είναι αλλά και μια αντίζηλος που απειλεί τη ζωή της Anastacia.

Παρακάτω τα έξι σημεία ενδιαφέροντος από το νέο trailer της ταινίας που βγαίνει στις αίθουσες αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων.


Η επανασύνδεση





(και ένας οργασμός της)





Η γυναίκα μυστήριο






Η οργή (αυτής ή κάποιας άλλης;)






Το πεπρωμένο






Η συντριβή






Το (όχι απαραίτητα) καλό τέλος;






Στην ταινία που τη σκηνοθετεί ο James Foley συμπρωταγωνιστούν οι: Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcot και Eric Johnson.


Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

6 πράγματα που μάθαμε από το νέο extended trailer του Fifty Shades Darker! (Εικόνες+Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.