Οι πιο σeξι αεροσυνοδοί και πιλότοι στον κόσμο (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!

Δείτε επίσης

recent

Οι πιο σeξι αεροσυνοδοί και πιλότοι στον κόσμο (Εικόνες)





Κι όμως, όσοι πίστευαν πως το να είσαι μέλος του πληρώματος ενός αεροπλάνου είναι από τα πιο βαρετά πράγματα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος (αν εξαιρέσεις τη θέση του πιλότου), τότε οι παρακάτω φωτογραφίες μας αποδεικνύουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζουμε.


Συγκεκριμένα, μέλη του προσωπικού από τις αεροπορικές εταιρίες Emirates και Norwegian Air δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντας την glamour ζωή τους.

Σέξι αεροσυνοδοί ποζάρουν άλλοτε φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι και κάνοντας ηλιοθεραπεία σε τροπικές παραλίες και άλλοτε φορώντας τη στολή της δουλειάς.




Από την άλλη, εκπληκτικά γυμνασμένοι πιλότοι βγάζουν φωτογραφίες στο πιλοτήριο, αλλά και εκτός αεροπλάνου από όταν γυμνάζονται ή σε πολυτελή μέρη και αμάξια.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο πως αρκετές όμορφες γυναίκες αεροσυνοδοί έχουν περάσει από τον χώρο του μόντελινγκ και αρκετοί άνδρες από αυτό του bodybuilder.




Παραδείγματος χάριν, η Βικτόρια Τζουρανόνα δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της ποζάροντας με μαγιό σε παραλίες του Μπαλί, της Ταϊλάνδης και του Ισραήλ, όπου κάνει ενδιάμεσες στάσεις. Όταν, όμως, δεν σερβίρει ποτά και σνακ στον αέρα, τότε η ίδια παρουσιάζει την δική της εκπομπή σε ρωσικό κανάλι.






Διάσημη έχει γίνει και η αεροσυνοδός Τζόρτζια Νίλσεν από την εταιρία Εmirates, η οποία έχει 35.000 ακολούθους στο Instagram και δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει εκπληκτικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της.




«Μπορεί να είναι σκληρή δουλειά, αλλά οι ευκαιρίες και εμπειρίες που έχεις από αυτό υπερκαλύπτουν τις τυχόν αρνητικές πλευρές και είμαι πολύ τυχερή που καταφέρνω να εξισορροπώ τα πάντα», αναφέρει η ίδια.




Από την άλλη, ο Ντάνιελ Σμιθ Ναγιάρο μπορεί να κάνει καριέρα ως πιλότος, αλλά εξαιτίας του γυμνασμένου σώματός του και του αρρενωπού προσώπου του έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους πιο σέξι πιλότους.




Ανάμεσα στους πιο σέξι άνδρες είναι και ο Αιγύπτιος αεροσυνοδός Μοχάμεντ Σαλάμα, ο οποίος μπορεί να περνάει αρκετές ώρες στον αέρα, αλλά ασχολείται και με το bodybuilding, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να βγάζει και selfies σε πολυτελή αυτοκίνητα και εξωτικούς προορισμούς.




Πηγή: iefimerida.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Οι πιο σeξι αεροσυνοδοί και πιλότοι στον κόσμο (Εικόνες) Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.