Τι παθαίνουμε στο σeξ όταν έχει πολύ κρύο; - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Τι παθαίνουμε στο σeξ όταν έχει πολύ κρύο;





Οι μέρες που διανύουμε είναι από τις πιο κρύες μέρες του έτους. Αλήθεια τι συμβαίνει με το σeξ όταν έχει πολύ κρύο; 



Αν και πολλοί σeξολόγοι υποστηρίζουν πως η παραμονή του ζευγαριού στο σπίτι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ιδιαίτερα τις μέρες που χιονίζει ή βρέχει και αποτρέπει τις εξόδους και τις κοινωνικές δραστηριότητες μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για να ζεστάνουμε κάτω από τα παπλώματα τη σχέση μας, κάποιοι ιατροί τονίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις του κρύου στη σeξουαλική μας ζωή.

Οι ειδικοί αυτοί λοιπόν τονίζουν πως το κρύο μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τη διάθεση τη σκέψη και τις πράξεις μας αλλά και την σeξουαλική μας ζωή. Το καταχείμωνο, υποστηρίζουν, μειώνεται κατά πολύ η παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να μη θέλουμε να κάνουμε πολύ σeξ. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στο βόρειο ημισφαίριο κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των συλλήψεων πραγματοποιείται τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μια ακόμα έρευνα που πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Bild, υποστηρίζει πως το φως του ηλίου παίζει ρόλο στην ερωτική μας ζωή. Έτσι, η ερωτική αφύπνιση του οργανισμού έρχεται την άνοιξη οπότε και αρχίζουν να μεγαλώνουν οι ημέρες. Τον Μάρτιο ειδικά, η διάθεση για σeξ βρίσκεται στο ζενίθ: Το 90% των αδέσμευτων ανδρών στη συγκεκριμένη μελέτη δηλώνουν πρόθυμοι και έτοιμοι για μεγάλες σeξουαλικές επιδόσεις. Την περίοδο αυτή, τα επίπεδα τεστοστερόνης αυξάνονται έως και 30%.

Πάντως ας μη ξεχνάμε και μια παλαιότερη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Perception το 2014 σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες είναι πάρα πολύ ποθητές το χειμώνα ειδικά και ανάβουν την ερωτική επιθυμία στον άνδρα ακριβώς επειδή εκείνος ποθεί να ξεγυμνώσει το βαριά ντυμένο σώμα τους και έχει μεγάλο πόθο για να ανακαλύψει την κρυμμένη ομορφιά του.






Αφήστε το σχόλιό σας

Τι παθαίνουμε στο σeξ όταν έχει πολύ κρύο; Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.