Το αντι-μεταναστευτικό τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό - Πως θα είναι (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!

Δείτε επίσης

recent

Το αντι-μεταναστευτικό τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό - Πως θα είναι (Βίντεο)





To τείχος που θα χωρίζει τις ΗΠΑ με το Μεξικό που υπόσχονταν ο Τραμπ προεκλογικά, προκειμένου να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, θα γίνει τελικά πραγματικότητα, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε το διάταγμα για την ανέγερση του.


Πώς θα μοιάζει αυτό; Μια εταιρία αρχιτεκτόνων με έδρα την Γουαδαλαχάρα παρουσίασε ένα βίντεο που γραφικά αναπαριστά τον αντι-μεταναστευτικό φράκτη που θα υψώσει ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αρχιτεκτόνων το τείχος, που σχεδιάζεται με ροζ χρώμα, θα καλύπτει μια απόσταση 1.954 μιλίων.



Ο σχεδιαστής Νορμπέρτο Μιράντα, μιλώντας στο Business Ιnsider, εκτίμησε πως το κόστος για την ανέγερση του τείχους, που θα χωρίζει τις ΗΠΑ (αλλά και τους ανθρώποπυς) στα δύο, θα φτάσει τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια.



Πηγή



Αφήστε το σχόλιό σας

Το αντι-μεταναστευτικό τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό - Πως θα είναι (Βίντεο) Reviewed by Giorgos on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.