Περιστατικό απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών χθες το απόγευμα στο χωριό Πετεινός της Ξάνθης (καταγγέλθηκε- δεν προέκυψαν στοιχεία για το φορτηγάκι που εμπλεκόταν) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Περιστατικό απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών χθες το απόγευμα στο χωριό Πετεινός της Ξάνθης (καταγγέλθηκε- δεν προέκυψαν στοιχεία για το φορτηγάκι που εμπλεκόταν)

ELATIA HOTEL



Ένα περίεργο γεγονός μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής του Πετεινού στην Ξάνθη χθες το απόγευμα αλλά ήμασταν επιφυλακτικοί μέχρι να το διασταυρώσουμε και από την Αστυνομία της Ξάνθης.


Σύμφωνα με τους μάρτυρες ένα φορτηγάκι γκρί χρώματος προσπάθησε να απαγάγει- επιβιβάσει χωρίς την θέλησή τους δύο 12χρονα παιδιά που έπαιζαν κοντά στο σχολείο του Πετεινού τα παιδιά αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και απομακρύνθηκαν άμεσα ενημερώνοντας τους περιοίκους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο xanthinews.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Περιστατικό απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών χθες το απόγευμα στο χωριό Πετεινός της Ξάνθης (καταγγέλθηκε- δεν προέκυψαν στοιχεία για το φορτηγάκι που εμπλεκόταν) Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.