Θύμα χάκερ ξανά η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Θύμα χάκερ ξανά η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online





Επιτήδειοι έκλεψαν το καυτό υλικό από το icloud της



Ιδιωτικές φωτογραφίες της Emily Ratajkowski, πολλές από τις οποίες απεικονίζουν το σeξι μοντέλο ολόγυμνο, κυκλοφορούν online, με τους χάκερ που έκλεψαν το καυτό υλικό από το icloud της να έχουν ήδη επικοινωνήσει με site, προσπαθώντας να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Daily Star, Helen Wood, ένας άγνωστος της έστειλε ένα link με ένα δείγμα από τις 200 άκρως προσωπικές φωτογραφίες της καλλονής, ρωτώντας εάν ενδιαφέρεται να τις συμπεριλάβει στη στήλη της.

Η ίδια, εξοργισμένη, απέρριψε την πρότασή του και κατήγγειλε μάλιστα δημόσια το περιστατικό, ώστε οι αρχές να αναλάβουν δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ratajkowski, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν πρωταγωνίστηκε στο βίντεο κλιπ του Robin Thicke για το χιτ του Blurred Lines, είχε ξαναπέσει στο παρεθόν θύμα επιτήδειων χάκερ, που είχαν δημοσιεύσει προσωπικές, γυμνές φωτογραφίες της σε site με π0ρνογραφικό υλικό.

Η ίδια έχει εκφραστεί στο παρελθόν με οργή για όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις γυμνές εικόνες των σταρ που κατά καιρούς αναδύονται online αλλά και για φωτογράφους που αναδημοσιεύουν τολμηρό υλικό που τράβηξαν πριν πολλά χρόνια για ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, χωρίς να λάβουν εκ νέου την άδεια του μοντέλου τους.

Το τελευταίο είχε συμβεί στην ίδια, όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο Jonathan Leder δημοσίευσε τις polaroid από ένα παλιό, άκρως ερωτικό πρότζεκτ που ειχαν κάνει μαζί στο ξεκίνημα της καριέρας της, χωρίς να μπει καν στον κόπο να λάβει τη συγκατάθεσή της.



Αφήστε το σχόλιό σας

Θύμα χάκερ ξανά η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.