ΤΡΑΓΙΚΟ: Έχει κάνει 115 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε άφυλο εξωγήινο - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

ΤΡΑΓΙΚΟ: Έχει κάνει 115 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε άφυλο εξωγήινο






Δείτε τις φωτογραφίες





Να μεταμορφωθεί σε ένα άφυλο εξωγήινο είναι το όνειρο του 22χρονου μακιγιέζ Vinny Ohh και έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ για να το πετύχει.





Ο νεαρός άνδρας από το Λος Άντζελες πιστεύει ότι δεν τον εκφράζει ούτε το αρσενικό ούτε το θηλυκό φύλο και το εκκεντρικό παρουσιαστικό του είναι ένας τρόπος να βγάλει προς τα έξω το πώς αισθάνεται.





Θέλει σύντομα να υποβληθεί σε εγχείριση για να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα, τον αφαλό και τις θηλές του που θα του κοστίσει περίπου 150 χιλιάδες ευρώ, αν βρεθεί χειρούργος που θα δεχθεί να τον εγχειρήσει.





Ξεκίνησε τις πλαστικές επεμβάσεις όταν ήταν μόλις 17 με αυξητική χειλιών και ρινοπλαστική ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε 110 σε όλο του το πρόσωπο.





Για να μοιάζει όλο και περισσότερο στα αγαπημένα του εξωγήινα όντα φοράει μεγάλους μαύρους φακούς επαφής και βάφει τα μαλλιά του σε περίεργα χρώματα.





Όταν ήταν έφηβος είχε ξεκινήσει εκστρατεία για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε θέλει να βάλει ετικέτες στον εαυτό του.








Αφήστε το σχόλιό σας

ΤΡΑΓΙΚΟ: Έχει κάνει 115 πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει σε άφυλο εξωγήινο Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.