Άννα Κορακάκη - «Γυναίκα της Χρονιάς 2017» - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Άννα Κορακάκη - «Γυναίκα της Χρονιάς 2017»

ELATIA HOTEL




Χθες, Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 22.15, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε την απονομή των βραβείων για τις «Γυναίκες της Χρονιάς», μία ενέργεια του περιοδικού VOTRE BEAUTÉ.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να αναδείξει τις γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους το 2016 και στοχεύει αφενός στην αναγνώριση και επιβράβευσή τους, αφετέρου στη δημιουργία θετικών προτύπων στην κοινωνία. 
Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία φίλων και συγγενών των βραβευομένων, καθώς και εκπροσώπων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, παρακολουθήσαμε χθες, στον ΑΝΤ1, να βραβεύονται 20 υπέροχες Γυναίκες, από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο καθώς και από τον κόσμο των γραμμάτων και επιστημών, που ξεχώρισαν το 2016 για τοήθος, το έργο και τη δράση τους.
Γυναίκες δυναμικές, έξυπνες, γοητευτικές, δραστήριες, επιτυχημένες, στην πιο ξεχωριστή τους μέρα!
Δείτε την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Facebook:
Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το περιοδικό Votre Beauté μου απένειμε το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς"♀ Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι' αυτό! Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση αυτή η διάκριση ανάμεσα σε τόσο αξιόλογες και σπουδαίες προσωπικότητες. 
Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλες τις γυναίκες, μα περισσότερο σε μία κατηγορία γυναικών που ξεχωρίζω και θαυμάζω ιδιαίτερα... Τις απλές, καθημερινές γυναίκες και νοικοκυρές στις οποίες δεν έρχεται τίποτα εύκολα, εκείνες που μάχονται, αντιστέκονται και πάνε κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών. Και με περίσσια αξιοπρέπεια, δύναμη και κουράγιο ανταπεξέρχονται, βάζοντας στην άκρη τα δικά τους "θέλω" και "εγώ", για το "εμείς" της οικογένειας και των παιδιών τους. Όλες εκείνες που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν κάποιο κρυφό τους όνειρο...
Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλες εσάς. Με πολλή αγάπη και θαυμασμό.
Άννα





Abito
Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Άννα Κορακάκη - «Γυναίκα της Χρονιάς 2017» Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.