Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Αποκάλυψε που πάνε και τι κάνουν οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Αποκάλυψε που πάνε και τι κάνουν οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor! (Βίντεο)

Barista Supplies. Εργαλεία, αξεσουάρ, μηχανές, μύλοι... www.Barista-Shop.gr





Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου που αποχώρησε από το Survivor μίλησε για πρώτη φορά στο Rodeo! Το μοντέλο μίλησε για όλα όσα βίωσε στο παιχνίδι στον Βαγγέλη Περρή, την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη.





Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει μόλις ανακοινωθεί η αποχώρηση ενός παίκτη και φύγει από το συμβούλιο του νησιού.

Η απάντησή της Ελισάβετ ήταν μοναδική, καθώς η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια των Μαχητών αποκάλυψε:

«Αμέσως μετά σε παίρνουν κάποια άτομα της παραγωγής και σε πάνε στο μπουφέ… Στον παράδεισο ουσιαστικά! 

Με το που είδα το μπουφέ, παίρνω μια τεράστια πιατέλα και έβαλα ό,τι είχε και δεν είχε. Έφαγα πάρα πολύ, τα πάντα. Αν με άκουγαν τώρα τα παιδιά θα ήθελαν να με σκοτώσουν. Έφαγα τα πάντα, τορτελίνια, πατάτες τηγανιτές, πατάτες βραστές, σαλάτa, ρύζι… και μετά έφαγα και γλυκό και πήρα μαζί μου και στο δωμάτιο!».






Peoplegreece.com
Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση




Abito
ELATIA HOTEL

Αφήστε το σχόλιό σας

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Αποκάλυψε που πάνε και τι κάνουν οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Proklitiko.gr - Το Πρώτο Ενημερωτικό Website του Νομού Δράμας - Ειδήσεις και Νέα της Δράμας. Ενημέρωση για την Περιφέρεια ΑΜΘ, την Ελλάδα και τον Κόσμο