Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Σέρρες για σήμερα Δευτέρα 20/3 και αύριο Τρίτη 21/3 - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Σέρρες για σήμερα Δευτέρα 20/3 και αύριο Τρίτη 21/3










Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Σέρρες για σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου και αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου 2017


Στη Δράμα

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Δράμα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 21/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Στην Καβάλα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Καβάλα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Τρίτη 21/3, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στην Ξάνθη

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ξάνθη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Τρίτη 21/3, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Στις Σέρρες

Αίθριος θα είναι ο καιρός στις Σέρρες σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας. Για αύριο Τρίτη 21/3, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση



Αφήστε το σχόλιό σας

Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Σέρρες για σήμερα Δευτέρα 20/3 και αύριο Τρίτη 21/3 Reviewed by Giorgos on Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.