Σοκαριστικό! Δύο νεκροί στο Γαλλικό «Survivor» (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και Εκδηλώσεις της Δράμας!
Απόκτησε άδεια Security

Δείτε επίσης

recent

Σοκαριστικό! Δύο νεκροί στο Γαλλικό «Survivor» (Βίντεο)






Σοκ προκαλεί η είδηση για δύο νεκρούς παίκτες στο Γαλλικό «Survivor» πριν κάποια χρόνια.



Η Γαλλία θρηνεί δύο απώλειες παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες και τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται μεγάλα. Αξίζει τελικά η δημοσιότητα και τα χρήματα αν διακινδυνεύουν την ίδια τη ζωή τους; Την πρώτη ημέρα γυρισμάτων του γαλλικού survivor παίκτης είχε πεθάνει από φυσικά αίτια με τον γιατρό που τον συνόδευε στην αποστολή να αυτοκτονεί λόγω «επίθεσης» μερίδας των ΜΜΕ σύμφωνα με την espresso.

Το ριάλιτι μπήκε στον πάγο, αν και ως τηλεοπτικό φαινόμενο θα μπορούσε να μελετηθεί ως πείραμα για τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της απομόνωσης αλλά και του υποσιτισμού ή της κακής διατροφής.

Ο γιατρός του γαλλικού «Survivor» αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή ένιωσε ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον θάνατο του 25χρονου παίκτη Ζεράρ Μπαμπέν , πριν απο μήνες, στην Καμπότζη από καρδιακή προσβολή. Ο 38χρονος Τιερί Κοστά άφησε πίσω του ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο παραγωγός Φρανκ Φερμέν Γκιγιόν δηλώνει: »Υπάρχει οργή για τις ανώνυμες ιστορίες που δημοσιεύτηκαν, οργή για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς, οργή για όλους όσοι διέδωσαν στοιχεία χωρίς να έχουν ελέγξει αν αληθεύουν». Ο γιατρός έγραψε στο σημείωμα ότι το όνομά του αμαυρώθηκε από τα μίντια και αναφέρει ότι εξέτασε τον Μπαμπέν ως ασθενή και όχι ως διαγωνιζόμενο.









Αφήστε το σχόλιό σας

Σοκαριστικό! Δύο νεκροί στο Γαλλικό «Survivor» (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017 Rating: 5
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.