Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας – Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας – Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ

ELATIA HOTEL



Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας – Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ


Μια κατά τα λοιπά υγιής Aναπτυξιακή «χρεώνεται» ένα καίριο λάθος, καθώς -χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα Leader- η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Δράμας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ», στο πλαίσιο ανάδειξης των πλούσιων δράσεων που υλοποιεί μέσω Leader διένειμε οδηγό-βιβλίο, σε ξένη γλώσσα για τουριστικούς σκοπούς, στον οποίο στην τελευταία σελίδα παρουσιάζεται χάρτης των Βαλκανίων με τα Σκόπια ή ΠΓΔΜ (FYROM) ως «Μακεδονία».

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος, αναγνώρισε το λάθος και επέδειξε στην Αναπτυξιακή να το διορθώσει. Οι υπεύθυνοι συμφώνησαν σχετικά, κι έγγραφο εστάλη το αμέσως επόμενο πρωινό (:Τετάρτης) προς την αρμόδια εταιρία, ώστε να τυπωθεί ο σωστός χάρτης.

Ο περιφέρειαρχης έδρασε σωστά, όμως αυτή η κίνηση πρέπει να συνοδευτεί και με απόσυρση και ανατύπωση των βιβλίων σε όλες τις χώρες που αυτό έχει διανεμηθεί. Γιατί μέχρι στιγμής, από όσα εικάζουμε, αυτός ο οδηγός κυκλοφορεί κανονικά στα Βαλκάνια και δημιουργεί παρανοήσεις εις βάρος της Ελλάδας.

viadiplomacy.gr



Αφήστε το σχόλιό σας

Βάφτισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» η Αναπτυξιακή Δράμας – Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Reviewed by Giorgos on Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.