Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης μετά το θάψιμο στον Σπαλιάρα τον «γλείφει»! (Βίντεο) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις και νέα για τη Δράμα και όχι μόνο!
Abito

Δείτε επίσης

recent

Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης μετά το θάψιμο στον Σπαλιάρα τον «γλείφει»! (Βίντεο)








Ο μάνατζερ ράγκμπι, μετά το «θάψιμο» που είχε κάνει με τον Μπο για τον Γιάννη Σπαλιάρα, μας άφησε άφωνους!





Το είδαμε και αυτό στο χθεσινό επεισόδιο από τον Πάνο Αργιανίδη. Ο μάνατζερ ράγκμπι, μετά το «θάψιμο» που είχε κάνει με τον Bo για το Γιάννη Σπαλιάρα, μας άφησε άφωνους.

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου βρέθηκε με την ομάδα του για την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Εκεί, όπως παρατηρήσαμε, είχε ανταλλάξει μπλούζες με τον παίκτη, για τον οποίο μιλούσε μέχρι πριν λίγη ώρα με όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια.

Όταν ρωτήθηκε, δε, από τον Σάκη Τανιμανίδη για την πράξη αυτή, εξέπληξε το τηλεοπτικό κοινό καθώς ανέφερε: «Είναι τιμή μου και καμάρι μου που φοράει τη μπλούζα μου. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί το οποίο έχει έρθει με θετική ενέργεια. Εύχομαι να παραμείνω στο παιχνίδι και να ζήσουμε τέτοιες στιγμές μαζί όλοι».



Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση





Αφήστε το σχόλιό σας

Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης μετά το θάψιμο στον Σπαλιάρα τον «γλείφει»! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017 Rating: 5

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.